Gisteren had ik niets speciaals te doen en besloot ik het goed te doen vier uur rijden om een ​​kijkje te nemen naar de 2019-editie van deEtna Comics. Na de klassieke strips en de verschillende aankopen, zit ik al een tijdje in het videogamepaviljoen. Zoveel interessante dingen, zoveel gezien, maar zodra ik het gebied vond dat aan de ontwikkelaars was gewijd, haastte ik me er naar toe. Het was niet bijzonder druk en na een kijkje te hebben genomen in een met honden gevuld project, werd ik aangetrokken door een bijzonder kleurrijk scherm. Het ging over Fly Punch Boom!, een game waar sommigen van jullie misschien al eens geprobeerd hebben Svilupparty.

Je kunt interactie hebben met de elementen van het scenario

Helaas had ik geen overnamekaart bij me, ik ging naar de kermis om de dag door te brengen maar na een beetje proberen de game had ik al besloten iets te schrijven. Fly Punch Boom!, Waarvan de officiële website kan worden bereikt op volgende link, Is een vechtgame arena met jagers die tussen hen in vliegen en botsen, zoveel mogelijk proberen elkaar op de meest uiteenlopende en spectaculaire manieren te werpen. Allemaal gekruid met kleurrijke graphics en absoluut absurde personages. Om de wedstrijd te winnen, zoals eerder vermeld, moet onze tegenstander uit de ring worden gegooid, begrensd door een soort elastisch koord. De mechaniek is basic: met een knop maak je een voortstuwing van het gecontroleerde karakter waarmee je op de tegenstander kunt springen. Zodra je voldoende dichtbij bent, druk je gewoon op een andere toets en begint een stijlreeks Quick Time-evenement. Een balk met een signaal geeft aan wanneer een commando gegeven moet worden, te kiezen uit drie, die elk corresponderen met een ander type aanval met een schaarsysteem van papier en schaar.

De personages zijn erg leuk!

In het geval van een gelijkspel, ga naar een sub-fase knop mashen waarin we als een gek de knop moeten indrukken waarmee we aanvielen en het gevecht winnen. Een andere manier waarop je kunt winnen tegen de tegenstander is om het geluk te hebben om een ​​schot te geven dat automatisch wint tegen wat we lijden. Om het in eenvoudige bewoordingen uit te leggen, hebben we met een Xbox-pad X die wint op Y die wint op B die wint op X, eenvoudig. Er is ook een balk die, indien geladen tot het maximum, u in staat stelt om een ​​te starten verwoestende speciale slag, verschillend voor elk personage en met heerlijke animaties. Hiertoe moeten we ook enkele elementen van het scenario toevoegen waarmee het mogelijk is om actief te communiceren om ze in het voordeel van de gebruiker te gebruiken.

Timing is alles. Tijdens de aanvallen is het altijd handig om naar het laatste deel van de balk te wijzen, dat is verdeeld in een leeg segment, een blauw en een kleiner, geel. Bovendien hebben we nog steeds een laatste kans, zelfs als we worden weggegooid. Als het ons lukt om een ​​andere QTE te winnen, is het in feite mogelijk om terug te keren naar de ring en te blijven vechten. Als je het mis hebt, is er een leven verloren op de meest onvoorspelbare manieren. We kunnen door een gigantische vis worden gegeten en de hele planeet vernietigen. Het sleutelwoord is ESAGERATION en ik vind het leuk. Na een paar minuten spelen was ik aangenaam verrast door dit project, uitgevoerd door één persoon (met uitzondering van de audiosector). Snel, leuk en perfect voor avonden met vrienden. De 4-coöperatie zal ook aanwezig zijn voor spelers, zowel lokaal als online. Het is ook een game die zich uitstekend leent voor constante ondersteuning, misschien met nieuwe personages, niveaus, finisher of waarom niet, zelfs verschillende modi. Als u meer informatie wilt, kunt u zich aanmelden bij officiële Steam-pagina en misschien zelfs toevoegen aan het verlanglijstje.