SAN FRANCISCO, Calif .- (BUSINESS WIRE) -Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider op het gebied van interactief entertainment, $ 600 miljoen totale hoofdsom van converteerbare senior notes noteert twee 2024 (de "notes") in een private plaatsing bij gekwalificeerde institutionele kopers overeenkomstig Regel 144A onder de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd (de "Securities Act"). 13 miljoen totale hoofdsom van de Zynga is van plan de eerste kopers van de notes toe te kennen aan een optie, tijdens een 90-dayperiode die begint op, notities.

De obligaties zijn senior ongedekte verplichtingen van de salarisadministratie en te betalen rente halfjaarlijks achteraf. Zynga's Klasse A gewone aandelen van Zynga's gewone aandelen, in gewone aandelen van Zynga, bij de verkiezing van Zynga. De rentevoet, het oorspronkelijke conversiepercentage en andere voorwaarden van het aanbod.

Zynga is voornemens een deel van de netto-opbrengst van het aanbod te gebruiken om de kosten te betalen van de gemaximeerde call-transacties die hieronder worden beschreven. Zynga is voornemens de rest van de netto-opbrengst te gebruiken voor werkkapitaal en andere algemene bedrijfsdoeleinden, waaronder kapitaaluitgaven, schuldterugbetaling en mogelijke overnames en toekomstige transacties. Het heeft echter geen specifiek gebruik aangewezen en heeft geen lopende overeenkomsten met betrekking tot enige materiële overname of strategische transactie.

In verband met de prijsstelling van de bankbiljetten, verwacht Zynga transacties aan te gaan met één of meer initiële kopers en / of hun respectieve gelieerde ondernemingen en / of andere financiële instellingen (de "optie-tegenpartijen"). De aandelenmarkt van Zynga is een aandelenmarkt en Zynga moet overtollige contanten betalen. reductie en / of compensatie onderworpen aan een limiet. Zynga verwacht aanvullende capped call-transacties aan te gaan met de optie-tegenpartijen.

Zynga verwacht dat, in verband met hun initiële afdekking van afgetopte beltransacties, de optie-tegenpartijen of hun respectieve gelieerde ondernemingen derivaattransacties kunnen aangaan met gewone aandelen van Zynga en / of aandelen van Zynga's gewone aandelen kopen gelijktijdig of korter daarna de prijsstelling van de bankbiljetten. Deze activiteit kan de omvang van een beurs of de bankbiljetten op dat moment vergroten of verkleinen.

Daarnaast verwacht Zynga dat optie-tegenpartijen of hun respectieve gelieerde ondernemingen hun afdekkingsposities kunnen wijzigen door verschillende derivaten aan te gaan of te beëindigen met betrekking tot Zynga's gewone aandelen en / of Zynga's gewone aandelen of andere effecten van secundaire markttransacties na in de loop van de conversie van notities. Dit kan ook de toename van de waarde van het onderwerp veroorzaken of voorkomen. dat een noteholder zal ontvangen bij de conversie van zijn notities.

Noch de notes, noch enige van de gewone aandelen van Zynga die mogelijk uitvoerbaar zijn na conversie van de notes, zijn noch zullen worden geregistreerd onder de Securities. in de Verenigde Staten zonder registratie of de vrijstelling van of in de transactie ingediend bij de Securities Act en andere toepasselijke effectenwetgeving.

Dit persbericht is geen aanbod tot verkoop noch een uitnodiging tot het aanbieden van effecten, noch zal het een werving of verkoop van effecten in enig rechtsgebied zijn, zoals werving of verkoop zou onwettig zijn voorafgaand aan de registratie of kwalificatie onder het effectenrecht van een dergelijk rechtsgebied.

Contacten

Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Druk op:
Sarah Ross
sarah@zynga.com

Bron BEDRIJFSDRAAD