Feral Interactive heeft dat aangekondigd Alien: Isolation, de drievoudige overlevingshorror A, komt naar Nintendo Switch. Oorspronkelijk ontwikkeld door Creative Assembly en gepubliceerd door SEGA, Alien: Isolation heeft verschillende prijzen gewonnen en werd door critici geprezen om zijn sfeervolle gameplay vol spanning en zeer trouw aan de productieve waarden van de iconische 20 Century Fox-film, Vreemd.

In een origineel verhaal dat vijftien jaar na de gebeurtenissen in de film speelt, nemen de spelers de rol aan van Ellen Ripley's dochter, Amanda, die op zoek gaat naar de waarheid achter de verdwijning van haar moeder. Vastgeklampt op het Sevastopol-ruimtestation met een paar wanhopige overlevenden, moeten spelers verborgen blijven en vindingrijkheid gebruiken om te overleven terwijl ze worden opgejaagd door de alomtegenwoordige, niet te stoppen Alien.

Het Sevastopol-ruimtestation is een labyrintische omgeving met honderden verborgen voorwerpen die aanwijzingen kunnen geven voor de catastrofale achteruitgang van het station. Tijdens de verkenning kunnen spelers door de luchtkanalen kruipen, op zoek gaan naar veilige schuilplaatsen, waardevolle bronnen terugwinnen en de technologie in een leven of doodssituatie exploiteren om de angstaanjagende Aliene, wiens onvoorspelbare dynamische gedrag evolueert, proberen te verbeteren. na elke vergadering.

Alien: Isolation op Nintendo Switch zal profiteren van een aantal technologische eigenaardigheden zoals gyroscopisch doel en HD-vibratie om spelers te betrekken in de angstaanjagende wereld waar ze ook zijn.