We hebben allemaal in onze ogen het magische moment waarop Keanu Reeves nam de fase van de conferentie Microsoft en het publiek ging in vervoering. Op dat moment riep een persoon uit het publiek de woorden "Je bent adembenemend", Wat we in het Italiaans kunnen weergeven als"Je bent adembenemend", Maar Keanu verbaasde iedereen door zich in dezelfde woorden tot dezelfde man te wenden.

Het moment is viraal geworden en er zijn honderden memes en video's op het net verschenen. CD Projekt Red wilde de jongen bedanken die deze media-drukte begon met de belofte om hem een ​​Collector's Edition van te geven Cyberpunk 2077 na het traceren Twitter. Iedereen van ons zou bijna gek geworden zijn van vreugde, maar de jongen in kwestie, Peter Sark, youtuber erg gefocust op de XBox-scène, nam hij de bal om "de inzet te verhogen".

In plaats van de Collector's Edition van te ontvangen Cyberpunk 2077 vroegen de jongens over CD Projekt Red om te doneren Gamers Outreach een locatie Go Kart naar een kinderziekenhuis en misschien te koop aanbieden op Ebay de Collector bedoeld voor hem (misschien met een mooie handtekening van Keanu Reeves, alleen om de waarde ervan te vergroten) om de opbrengst aan een goed doel te schenken.

Peter Sark Go Kart
Peter "Breathtaking" Sark and a Go Kart station

CD Projekt Red hij hield duidelijk vast aan het voorstel van Sark om de post te schenken Go Kart, ook omdat weigeren een sensationeel eigen doel zou zijn geweest, gezien het publieke verzoek via Twitter.

Van harte gefeliciteerd Peter Sark voor het werkelijk prachtige gebaar, ons eraan herinnerend dat we zelf alles moeten doen om een ​​betere wereld te creëren.

JE BENT ADEMEND!