Netflix zou samen met Epic Games werken aan een cross-over evenement tussen Fortnite en Stranger Things voor de komst van het derde seizoen van de serie.

Het derde seizoen van Stranger Things komt de 3 van juli en daarmee kun je ook het evenement starten dat voor Fortnite is gemaakt. Zoals je je al kunt voorstellen, zullen er nieuwe skins en items te koop zijn, maar ook nieuwe uitdagingen en prijzen die je in de voorgaande seizoenen kunt behalen.

Helaas hebben we geen absolute zekerheid dat het Fortnite-evenement echt komt, maar dankzij a tweet van Netflix, waar het bedrijf beweert te werken met Epic voor een nieuw project Van hoop, niet alleen betekent dit dat we binnenkort ook een officiële aankondiging zullen doen.

Het is duidelijk dat de aankondiging ook betrekking kan hebben op het rpg / puzzelspel dat is geïnspireerd door de serie, maar gezien de verschillende samenwerkingsverbanden die in de tweet worden genoemd met Ubisoft, Behavior en Roblox, is het eigenlijk vroeg om conclusies te trekken.

Wat denk je van de komst van Netflix in de videogamewereld? Hou je van het idee om te kunnen spelen in de rol van de Stranger Things-jongens in Fortnite of ben je meer geïnteresseerd in de projecten van andere ontwikkelingshuizen met de bekende streaming-site?

In de tussentijd heb je gehoord dat het geproduceerd zal worden een reeks over Magic: The Gathering?

Reacties

antwoorden