• Hot Wheels-ID integreert het bestverkopende speelgoed ter wereld * in digitaal motorracen en biedt een ervaring van gemengd spel nieuw en exclusief met als kern het fysieke speelgoed verrijkt met digitale functies
  • Het assortiment Hot Wheels ™ ID-voertuigen is nu beschikbaar, de tender portal, de Smart Track® Kit en de gecombineerde app

EL SEGUNDO, California- (BUSINESS WIRE) -Mattel, Inc. (NASDAQ: MAT) heeft vandaag de lancering aangekondigd van Hot Wheels-ID, de evolutie van het geliefde merk waarmee generaties kinderen hebben gespeeld om hun competitieve geest te activeren.


De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Mattel - Public relations
Michelle Chidoni
michelle.chidoni@mattel.com
(310) 252-3921

Mattel - Public relations
Lisa Fujioka
lisa.fujioka@mattel.com
(310) 252-1006

Bron BEDRIJFSDRAAD