Alles is goed dat eindigt goed. Weet je nog lnaar de geschiedenis van tassen opgenomen in de Power Armor-editie van Fallout 76? Het feit dat ze volledig van plastic waren gemaakt in plaats van canvas / canvas? goed, de belofte van Bethesda om ze een voor een te vervangen lijkt eindelijk te zijn gehandhaafd. Als getuigeniso door veel gebruikers op Facebook en Twitter lijkt het erop dat ze de nieuwe tassen helemaal in canvas beginnen te krijgen.
En om te denken dat ze in het begin probeerden de spelers terug te betalen met 500-atomen, de munteenheid in het spel waarmee ze letterlijk een deur en een vaas met bloemen konden kopen.

Maanden zijn verstreken, Fallout 76 heeft zichzelf bevestigd als een spel zonder al te veel vooruitzichten en Bethesda denkt al aan de toekomstige titels van het bedrijf (die niet eens slecht lijken). We kunnen dit trieste verhaal als voltooid beschouwen, wat ons echter een duidelijke en belangrijke les laat: het is beter om één keer een ding te doen, goed gedaan, dan te proberen de helft ervan te maken. Je zult merken dat je het twee keer doet en twee keer zoveel uitgeeft.