De vraag van klanten en consumenten schaalt sneller dan technische competentie, blijkt uit onderzoek

CANNES, Frankrijk- (BUSINESS WIRE) - Om de tweede dag van Cannes 2019 te markeren, heeft Unity Technologies, het bedrijf dat elke maand meer 60% van alle AR- en VR-inhoud aandrijft en meer dan 11B-advertenties bedient, vandaag onthulde de resultaten van een onafhankelijk onderzoeksproject in de Augmented Reality (AR) advertentie- en marketingmarkt in 2019. Unity ondervroeg ongeveer 1000-deelnemers in de reclame- en marketingsectoren in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk om hun comfortniveau, technische competentie, enthousiasme voor en ervaringen met AR in reclame en marketing beter te kunnen meten.

Uit de enquête bleek dat technische hindernissen het allerbelangrijkste zijn dat de oprichting van succesvolle AR-campagnes belemmert. Bovendien suggereerden de resultaten dat creatieven die met een AR-campagne hebben gewerkt, technische uitdagingen (24.6%) en kosten (39.1%) noemen als de twee grootste problemen bij het succesvol beoordelen van de campagnes.

"Augmented reality wordt alomtegenwoordig en creatieve marketeers en adverteerders zetten al de rest van de betaalsector op", zegt Julie Shumaker, Vice President van Advertiser Solutions, Unity Technologies. "Uit deze enquête blijkt een heel belangrijk ding: er is een discrepantie tussen de groeiende vraag naar AR-oplossingen en de rust waarmee adverteerders, marketeers en creatieven vertrouwd raken met de technologie. We moeten de bekendheid van AR onder creatievelingen verbeteren - zowel op het gebied van technische competentie als met betrekking tot de kosteneffectieve oplossingen die vandaag beschikbaar zijn. "

De enquête onthulde dat ondanks de waargenomen technische tekortkomingen van AR en de bijbehorende hoge kosten van technologie, de vraag naar AR-activeringen en -ervaringen blijft stijgen. Andere belangrijke bevindingen in de enquête onthullen dat:

  • Technologie belemmert adoptie: Degenen die zich niet bezig hebben gehouden met technische ongelijkheden, maar degenen die zich niet bezighouden met AR-activiteiten citeren nog met een gebrek aan technische kennis (24.1%) en zorgen over de potentiële kosten (31%) als redenen voor hun aarzeling.
  • De vraag blijft groeien: 80% van de creatieven is van mening dat AR voor advertenties en marketing een integraal onderdeel van hun werk is. Uit de resultaten blijkt dat de meerderheid van de adverteerders ernaar streeft om het te gebruiken als onderdeel van hun aankomende projecten. Bovendien erkende meer dan de helft van alle respondenten een toegenomen vraag van klanten om AR op te nemen in marketing- en advertentiecampagnes.
  • Mensen zijn klaar om te adopteren: Ondanks de ervaren technische uitdagingen, was de overgrote meerderheid van de respondenten (78.4%) van het onderzoek positief over het gebruik van AR in advertenties en meer dan de helft (61.8%) van creatievelingen ziet een toegenomen vraag van klanten naar AR-campagnes. Meer dan de helft van alle ondervraagde creatieven (55.8%) zei dat ze waarschijnlijk de komende maanden een AR-campagne zouden overwegen, en meer dan de helft (12%) die al een AR-campagne had geïmplementeerd, was tevreden met de gebruiker engagement.

Unity's real-time 3D-creatie technologie en workflows wapens met tools en middelen om AR's te bouwen en in te zetten die de meeste impact hebben zonder de technische barrières. Aangekondigd eerder dit jaar, AR Foundation is een speciaal gebouwd ontwikkelingsraamwerk dat ontwikkelaars in staat stelt AR-apps te bouwen en zowel iOS als Android te implementeren. gebruik Eenheid als een bibliotheek, gisteren aangekondigd, stelt merken in staat Android-, iOS- of Windows-apps te ontwikkelen om AR-functionaliteit toe te voegen vanuit hun bestaande mobiele apps, zonder hun apps helemaal opnieuw op te bouwen.

Om naadloos geïntegreerd AR in elke reclamecampagne zonder wrijving te helpen, kondigt Unity vandaag responsieve AR-advertenties aan, de eerste echt eerste gebruikersbenadering van het implementeren van AR in advertenties: "AR is misschien wel het meest krachtige verhalen-medium ooit. Said Tony Parisi, hoofd van AR / VR Ad Innovation, Unity Technologies, "de technologische barrières, het gebrek aan controle en angst voor het onbekende. "Responsieve AR-advertenties zijn een vriendelijkere, minder intimiderende benadering om AR's in campagnes te implementeren die zijn toegesneden op het verhogen van opt-in-tarieven voor adverteerders, terwijl het comfort voor de gebruiker wordt verbeterd door controle in handen te nemen."

Elke responsieve AR-advertentie als een 3D-gerenderde interactieve advertentie die na een korte periode van vertrouwdheid gebruikers de mogelijkheid biedt om hun ervaring met de introductie van AR-componenten te verbeteren. Door het bieden van rijke interactieve 3D-ervaringen, helpen Responsieve AR-advertenties gebruikers om die gebruikers te benaderen die zich niet aanmelden voor de AR-component. In plaats van te vertrouwen op een "terugval" -ervaring, bieden responsieve AR-advertenties gebruikers continu interactieve 3D-functies tot het einde van de opdracht.

Unity zal worden gevestigd in Cabana Town tijdens Cannes Lions en zal beschikbaar zijn om de resultaten van de enquête uitvoerig te bespreken. Neem contact op met de Unity-teamleden om met hen af ​​te spreken pr@unity3d.com.

Over Unity Technologies

Unity is de maker van 's werelds meest gebruikte realtime 3D-ontwikkelplatform en geeft ontwikkelaars over de hele wereld de tools om rijke, interactieve 2D-, 3D-, VR- en AR-ervaringen te creëren. Het ontwikkelingsteam van het bedrijf met 1000 personen houdt Unity op het gebied van technologie door samen te werken met partners zoals Google, Facebook, Oculus en Microsoft om te zorgen voor optimale ondersteuning voor de nieuwste releases en platforms. Games en ervaringen die zijn opgedaan met Unity hebben wereldwijd ongeveer 3 miljard apparaten bereikt en zijn in de afgelopen 29 maanden meer dan 12 miljard keer geïnstalleerd. De gerenommeerde flexibiliteit van Unity geeft ontwikkelaars de mogelijkheid om hun creaties te targeten en te optimaliseren voor meer dan 25 platforms, waaronder Xbox One, PlayStation 4, Gameroom (Facebook), SteamVR (pc en Mac), Oculus, PSVR, Gear VR, HoloLens, ARKit (Apple), ARCore (Google) en meer. Unity biedt ook oplossingen en services om contact te maken met doelgroepen, waaronder Unity Ads, Unity Analytics, Unity Asset Store, Unity Cloud Build, Unity Collaborate, Unity Connect en Unity-certificering. Voor meer informatie bezoek www.unity.com en ga naar voor de nieuwste games en ervaringen die in Unity zijn gemaakt https://unity.com/madewith.

Contacten

Marisa Graves
marisag@unity3d.com
215-801-2485

Lizi Sprague
Lizi@consortpartners.com
415-812-6263

Bron BEDRIJFSDRAAD