PALO ALTO, CALIF .- (BUSINESS WIRE) -AppLovin, het helpen van ontwikkelaars van mobiele games, publiceren, vermarkten en uitbreiden van hun bedrijf, mede-oprichter en CEO Adam Foroughi heeft de Glassdoor Employees 'Choice Award gewonnen ter ere van de Top CEO's in 2019. Glassdoor, een van 's werelds grootste banen voor rekrutering van banen, heeft de jaarlijkse prijs uitgereikt die de top-CEO's erkent, die topleiders benadrukken die werken voor landen in Noord-Amerika en delen van Europa.


Benoemd Medewerkers van de Verenigde Staten van Amerika, Verenigde Staten van Amerika 27 van 50 goedgekeurde werknemers op Glassdoor gedurende het afgelopen jaar.

"Als CEO was ik een succesvolle mede-oprichter en CEO van AppLovin," zei Adam Foroughi, mede-oprichter en CEO van AppLovin. "Ik ben meer enthousiast over het werk en de liefde dan wat ze bij AppLovin doen en ik word voortdurend geïnspireerd door het innovatieve denken en leiderschap dat onze medewerkers overal ter wereld krijgen."

"Het is een eer om ongelooflijke leiders te erkennen die, vanuit het perspectief van hun werknemers, een voorbeeld zijn van uitzonderlijke visie, vertrouwen en communicatie. "De top CEO's van Glassdoor eren elke leider op hun prestaties", zei Christian Sutherland-Wong, Glassdoor president en chief operating officer. "De werkzoekenden van vandaag zijn op zoek naar leiders om hun volle zelven aan het werk te brengen. Meer en meer zien we dat Top CEO's beslissingen nemen om hun organisaties vorm te geven om te helpen bij het werven en behouden van kwaliteitstalent, wat een directe correlatie heeft met het aanwakkeren van zakelijk succes. "

Wanneer werknemers beoordelingen indienen over hun bedrijf op Glassdoor, worden ze gevraagd om verschillende factoren te beoordelen over hun werkervaring, algehele tevredenheid en andere kenmerken van de werkplek, zoals senior management. Hun CEO doet deze beoordelingen, als hun werknemers wordt gevraagd om te beoordelen of ze goedkeuren, afkeuren of neutraal zijn over de baan. Onder de ongeveer 900,000-bedrijven die op Glassdoor zijn beoordeeld, is de gemiddelde goedkeuringsratio voor CEO's 69 procent.

De top CEO's van Glassdoor in 2019 werden bepaald met behulp van bedrijfsrecensies gedeeld door Amerikaanse werknemers tussen mei 2, 2018 en mei 1, 2019. De definitieve lijst is samengesteld met behulp van Glassdoor's eigen algoritme, geleid door zijn Economisch Onderzoeksteam, en houdt rekening met de kwantiteit, kwaliteit en consistentie van beoordelingen.

Voor de volledige lijst van topmanagers van Glassdoor Top-winnaars in 2019, gaat u naar: https://www.glassdoor.com/Award/Top-CEOs-LST_KQ0,8.htm.

Over AppLovin

AppLovin het helpt ontwikkelaars van mobiele games om elke maand miljarden mondiale gebruikers te bereiken, zodat ze ontdekt kunnen worden. Het bedrijf is opgericht in 2012 en biedt een oplossing voor ontwikkelaars van mobiele games om hun bedrijven te gelde te maken, te publiceren, te begrijpen en te laten groeien - en dat allemaal op één plek. Ontwikkelaars gebruiken de krachtige analysetools van AppLovin om nieuwe gebruikers te werven en de winstgevendheid te verbeteren. Lion Studios, de onafhankelijke mediadivisie van AppLovin, geeft ontwikkelaars toegang tot bewezen bronnen voor het publiceren en promoten van hun apps. AppLovin heeft zijn hoofdkantoor in Palo Alto met kantoren in San Francisco, Dublin, Beijing, Tokio, Toronto en Berlijn. Meer informatie op www.applovin.com.

Over Glassdoor

Glassdoor het is uniek voor hen, het combineert de nieuwste banen met miljoenen beoordelingen en inzichten om het mensen gemakkelijk te maken om een ​​baan te vinden. Het bedrijf is op een missie om mensen overal te helpen bij het vinden van een baan en bedrijf waar ze van houden. Bij het nastreven van de missie helpt Glassdoor werkgevers bij het inhuren van goed geïnformeerde kandidaten door middel van effectieve rekruteringsoplossingen zoals vacatures als employer branding producten. Glassdoor heeft nu geïntroduceerd in 2008 en heeft nu beoordelingen en inzichten voor ongeveer 900,000-bedrijven in meer dan 190-landen. Ga voor meer informatie naar glassdoor.com.

Contacten

AppLovin Media Contact:
Emelyne interieur, press@applovin.com

Glassdoor Media Contact:
Amelia Green-Vamos, pr@glassdoor.com

Bron BEDRIJFSDRAAD