ARLINGTON, Va .- (BUSINESS WIRE) - Het door de Trump-administratie voorgestelde 25% -tarief op $ 300 miljarden goederen geïmporteerd uit China zouden de prijzen doen stijgen nieuwe studie in opdracht van de Consumer Technology Association (CTA). Als de lijst 4-tarieven van kracht worden, betalen Amerikanen tussen $ 50 en $ 120

"Tarieven zijn belastingen, betaald door Amerikaanse consumenten en deze nieuwe tarieven zouden een last zijn voor Amerikaanse gezinnen als ze terug gaan naar school winkelen", zegt Gary Shapiro, president en CEO van CTA. "Amerikaanse consumenten, niet China, betalen de prijs voor tarieven - wat meer bewijs heeft het Witte Huis nodig? Het is een klein bedrijf, werknemers en gezinnen maken en handelen met China. "

Belangrijkste bevindingen zijn:

  • De kosten van mobiele telefoons geïmporteerd uit China zouden met 22% toenemen, en de gemiddelde mobiele telefoon kost $ 70 meer voor Amerikaanse consumenten
  • De kosten van laptops geïmporteerd uit China zouden met 21% toenemen, en de gemiddelde laptop kost $ 120 meer voor Amerikaanse consumenten
  • De kosten van geïmporteerde tablets uit China zouden met $ 21 meer stijgen voor Amerikaanse consumenten
  • Videogameconsoles geïmporteerd uit China zouden met $ 21 meer stijgen voor Amerikaanse consumenten

De lijst 4-tarieven omvat ook aangesloten consumenten die niet op eerdere tarieflijsten stonden, zoals trackings voor fitnessactiviteiten, smartwatches en draadloze oordopjes,. Amerikaanse consumenten zouden betalen over 6% meer voor deze producten, als de tarieven van kracht worden. Bovendien zouden de nieuwe tarieven meer kosten dan 2 miljoen Amerikaanse banen, voeg meer dan $ 2,000 toe in de gemiddelde Amerikaanse dollar met 1%.

De volledige studie is te vinden hier en de opmerkingen van CTA aan USTR op lijst 4 zijn te vinden hier.

Over Consumer Technology Association:

Consumer Technology Association (CTA)TM is de handelsvereniging die de $ 398 miljard Amerikaanse consumententechnologie-industrie vertegenwoordigt, die meer dan 18 miljoen Amerikaanse banen ondersteunt. Meer dan 2,200-bedrijven - 80-percentages zijn kleine bedrijven en startups; andere zijn 's werelds bekendste merken - genieten van de voordelen van CTA-lidmaatschap, waaronder beleidsbeïnvloeding, marktonderzoek, technisch onderwijs, industriële promotie, ontwikkeling van standaarden en het aanmoedigen van zakelijke en strategische relaties. CTA is ook eigenaar van en produceert CES® - de verzamelplaats voor iedereen die geïnteresseerd is in consumententechnologie. Winsten van CES worden opnieuw geïnvesteerd in de branchediensten van CTA.

AANKOMENDE EVENEMENTEN

  • CES 2020
    Januari 7-10, 2020 - Las Vegas, NV

Contacten

Bronwyn Flores
703-907-7679
bflores@CTA.tech
www.CTA.tech

or
Tyler Suiters
703-907-7654
tsuiters@CTA.tech

Bron BEDRIJFSDRAAD