Aangekondigd i eerste twee karakters del DLC onderdeel van de 1 seizoenspas di Dead or Alive 6. Dit zijn twee worstelaars uit de wereld van King of Fighters of in dit geval zullen ze zijn: Mai Shiramui e Kula Diamond. De eerste die bekend staat als "The Alluring Ninja" beoefent Shiranui ninjutsu. De tweede met de bijnaam "Ice Doll", heeft de macht om ijs te gebruiken die zijn tegenstanders verlamt. Dat onthouden we Dead or Alive 6 is sinds 1 maart beschikbaar, evenals de 1 seizoenspas, in de versies: PC, PlayStation 4 e Xbox One. Hier is het persbericht van Koch Media Srl:

 

 

 

LANCERING VAN DE SAMENWERKING TUSSEN DE KONING VAN JAGERS EN DOOD OF LEVEND 6

Twee fantastische personages voegen zich bij de dodelijke line-up van Team NINJA-titelvechters

KOEI TECMO Europe en Team NINJA hebben de eerste twee DLC-personages aangekondigd die arriveren in het DEAD OR ALIVE 6-universum: Mai Shiranui en Kula Diamond of THE KING OF FIGHTERS. Deze nieuwe personages maken deel uit van de 1 Season Pass van DOA6.

Mai Shiranui, bij fans van KING OF STHTERS bekend als 'The Alluring Ninja', is een kunoichi (vrouwelijke ninja) die de Shiranui ninjutsu-stijl beoefent. De behendige jager gebruikt een grote waaier als een wapen, genereert vlammen bij elke aanval en toont geen genade voor zijn tegenstanders, gebiologeerd door zijn flitsende kleding.

Naast Mai in DEAD OR ALIVE 6, de "Ice Doll", zal Kula Diamond ook arriveren. Deze jager geeft de voorkeur aan snelle aanvallen en onverwachte wendingen. Het heeft ook de kracht om ijs te gebruiken: het kan zijn tegenstanders verlammen dankzij het vermogen om waterdeeltjes in de lucht onmiddellijk te bevriezen. Diamond is gemaakt door de NESTS-organisatie en houdt van snoep en ziet er veel jonger uit dan zijn leeftijd.

 

Bekijk de twee personages die in actie zijn in de nieuwe trailer:
https://youtu.be/MCxj1eUGm0I

 

Download de nieuwe trailer samen met de nieuwe items hier: https://www.dropbox.com/sh/xehu3387244k8kp/AADy1i4__gLbVYkAxRsyyn4Da?dl=0

 

DEAD OF LEEF 6 is nu beschikbaar voor PlayStation ® 4Xbox One (inclusief Xbox One X) en Windows PC via steam®Voor de laatste informatie, bezoek onze officiële website https://www.teamninja-studio.com/doa6/. Laat ook een like op Facebook achter www.facebook.com/DeadorAliveGame en volg ons op Twitter @DOATEC_OFFICIAL.