De divisie 2 het is niet nieuw voor patches en updates - onthoud alleen dat ik 90GB-patch om te downloaden op dezelfde dag van de lancering van de Ubisoft-titel. De patch die tegenwoordig wordt geïntroduceerd is minder omslachtig, en bevat verschillende bugfixes en zogenaamde verbeteringen kwaliteit van het leven. Vooral de clans zullen het gemakkelijker hebben: het zal sneller zijn om inactieve leden te identificeren verdrijven, kleine clans hebben wekelijkse taken gemakkelijker, e altro anker.

De opvallende nieuwigheid van de patch is echter zeker de introductie van een nieuwe klas van soldaat, de schutter. Deze nieuwe klasse zal worden uitgerust met een machinegeweer van aanzienlijke omvang, oproer granaten en een pistool, want als het machinegeweer droog is. De nieuwe klasse zal zijn onmiddellijk beschikbaar voor degenen die de One Year Pass hebben gekocht, terwijl alle anderen deze kunnen ontgrendelen door een reeks uitdagingen aan te gaan.

in aanhangwagen samen met de patch uitgebracht, toont Ubisoft de machineschutter op het werk vat de verschillende fixes en verbeteringen samen geïntroduceerd. Je kunt het hieronder zelf zien. We hebben de schutter nog niet geprobeerd, maar we hebben veel tijd doorgebracht in The Division 2 en we hebben erover gesproken Hier.