Cuphead Het dankt zijn groot succes ook en vooral aan een vintage grafische stijl en zijn aankomst op Nintendo Switch het heeft niets meer gedaan dan de toch al uitstekende verkoop nog meer voeden.

Uitbreiding is al lang in ontwikkeling The Delicious Last Course, waarvan er niet veel informatie is, maar het nieuws van vandaag is dat Tom Bancroft, voormalige Disney-animator, zal samenwerken met het personeel voor de verwerking van deze geweldige DLC.

Ik ben trots om mijn betrokkenheid bij Cuphead en Studio MDHR voor de DLC aan te kondigen (ze moesten me uitleggen wat het was) "The Delicious Last Course". Ik nam papier en potlood en maakte deze 2D-tekening voor de oude school.

Tom Bancroft heeft werkte bij Disney in de jaren '90 en vroege 2000; wie beter dan hij kan een grote steun geven aan een spel als Cuphead? de disegno gemaakt door hem belooft al heel goed!