In de afgelopen uren ontwikkelden de ontwikkelaars van De Coalitie hebben nieuwe details onthuld betreffende Gears 5, komende september. Via een bericht op de plaats officiële speler van het spel weten we feitelijk hoe we de inhoud in de volgende zullen ontsluiten Gears, en blijkbaar in het nieuwe hoofdstuk van het merk er zullen geen buitboxen of Season Pass zijn. De keuze van de ontwikkelaars was in feite die van "Player-first" omdat de extra kaarten ook beschikbaar zullen zijn met updates Gratis voor alle spelers.

In een markt waar elke titel nu steeds meer extra betaalde inhoud biedt, kan dit zeker goed nieuws zijn, wat aantoont dat het nog steeds mogelijk is om een ​​triple A te verkopen zonder om meer geld te vragen om van de volledige ervaring te genieten. Ten slotte herinneren we u daaraan Gears 5 vanaf start beschikbaar 10 september voor Windows PC en Xbox One.