Er is nu weinig meer dan een maand over wanneer het laatste hoofdstuk van de sage wordt vrijgegeven Fire Emblem: Three Houses.

In het geval dat u niet op tijd kunt reserveren (of gewoon arm bent zoals ikzelf), een kopie van de collector's editie, er blijft de keuze om een ​​"eenvoudige" detailhandelsversie te kopen of het spel digitaal te kopen.

Als u voor de laatste optie kiest, Fire Emblem: Three Houses zal de schoonheid van 12 GB van je geheugenkaart in beslag nemen Nintendo Switch (11,9 GB om precies te zijn), tenminste in de Japanse versie, zoals duidelijk te zien is in de afbeelding hieronder.

Fire Emblem: Three Houses Card
Allemaal duidelijk, niet?

Daarnaast worden andere smakelijke details ontdekt, zoals dat de game een abonnement op het programma vereist Nintendo Switch Online om toegang te krijgen tot bepaalde inhoud, hoewel dit secundaire aspecten van het spel zouden moeten zijn.

Verder zal de game compatibel zijn met Amiboo en dat er in de toekomst (zoals altijd, tenminste in de laatste hoofdstukken) een of meer beschikbaar zullen zijn DLC waaronder nieuwe missies, kostuums en Paralogue.

We moeten gewoon wachten op de 26 luglio.

Reacties

antwoorden