Na het succes van Pokemon GO, Niantic stort zich halsoverkop in de magische wereld gecreëerd door JK Rowling met Harry Potter Wizards verenigen zich.
Eetstokjes in positie! Niantic, Inc. en WB Games kondigen dat aan Harry Potter ™: United Wizards het is eindelijk ook beschikbaar in Italië, na de lancering in de afgelopen dagen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland. Deze langverwachte Augmented Reality (AR) -game voor mobiele apparaten is mede-ontwikkeld en mede uitgegeven door Niantic, Inc. en WB Games onder het label Portkey Games. Je kunt de game nu gratis downloaden op App Store (IPhone) Google Play (Android) e Samsung Galaxy Apps Store(Samsung).
 
De Italian Launch Trailer is beschikbaar via deze link:
https://www.youtube.com/watch?v=gbtsC9k6CxQ&feature=youtu.be
 
"Voor fans van de magische wereld, begint een prachtige reis, die hen zal leiden naar het ervaren van grote virtuele avonturen in de wereld om hen heen," zei John Hanke, oprichter en CEO van Niantic. "De game is het resultaat van alle ervaring die is opgedaan in de afgelopen zeven jaar van uitmuntendheid op het gebied van augmented reality en game-design toegepast op de echte wereld."
 
"We zijn erg blij dat we onze krachten hebben kunnen bundelen met Niantic, de wereldleider op het gebied van AR-gaming Harry Potter ™: United Wizards, een buitengewoon magische en meeslepende ervaring die het portfolio van ons label Portkey Games verrijkt ", dit zijn de woorden van David Haddad, president van Warner Bros. Interactive Entertainment. "Harry Potter ™: United Wizardszal alle tovenaars en alle heksen die altijd een glimp van magie rond hen hebben gevangen laten hun fantasie de vrije loop laten, dankzij een combinatie van unieke narratieve en geavanceerde AR-technologie. "
 
Harry Potter ™: United Wizards werd geboren dankzij het Real World Platform van Niantic en is het resultaat van ervaring in gameontwerp en contentcreatie door WB Games San Francisco. Als nieuwe rekruten van de speciale eenheid van het Geheimhoudingsstatuut moeten spelers de chaotische magische activiteit onderzoeken die is verschenen in de Dreuzelwereld en hun krachten bundelen om de mysteries van deze ramp op te lossen. Spelers kunnen echte buurten en steden verkennen om mysterieuze artefacten te ontdekken, toverspreuken uit te spreken en onderweg fantastische dieren en iconische personages tegenkomen.
 
Om geen nieuws te missen Harry Potter ™: United Wizards, bezoek de site www.wizardsunite.com en volg het spel omhoog FacebookTwitterInstagram e YouTube.