Internationale ontwerpwedstrijd ter ere van projecten die thought leadership in het ontwerp aanmoedigen, met de nadruk op "Where Innovation Meets Social Responsibility"

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -NEOFECT werd opnieuw geëerd tijdens de San Francisco Design Week (SFDW) Awards en won de VirtualTech-prijs voor zijn nieuwe Smart Board voor Home NextGen, een gamified revalidatie-apparaat voor CVA-overlevers om thuis te gebruiken. De prijs erkent het projectteam voor hun toewijding, evenals de oplossing voor het baanbrekende ontwerp en de toewijding om een ​​positieve toekomst voor de samenleving te creëren.

"We hebben elk aspect van de patiëntenervaring meegenomen in een account bij het opnieuw ontwerpen van het Smart Board voor Home Next Gen", zegt Scott Kim, mede-oprichter en CEO van NEOFECT USA. "De grip van patiënten met een beroerte is bijvoorbeeld vaak zwak, dus we hebben het handvat opnieuw ontworpen om veiliger te zijn. We hebben meer interactieve virtual reality-spellen ontwikkeld, zoals tennis, zodat we meer variatie kunnen hebben en ook een optie voor twee spelers kunnen creëren. "

De SFDW Awards is een internationale ontwerpwedstrijd om thought leadership te stimuleren door ontwerpers te ondersteunen wier werken bijdragen aan een positieve toekomst voor de samenleving. Als de belangrijkste bijeenkomst van 's werelds meest actieve ontwerpgemeenschap, werd het thema van SFDW,' Where Innovation Meets Social Responsibility ', ontvangen door prijswinnaars van toonaangevende ontwerpbureaus, interne teams en creatieve personen die werden geëerd in Pier 27 in San Francisco in juni 20.

"Het Smart Board voor Home NextGen is de belichaming van het 2019 SFDW Awards-thema, en we zijn nederig dat we dit jaar hebben gewonnen na het ontvangen van eervolle vermeldingen in de categorie VirtualTech vorig jaar voor onze Smart Glove for Home," vervolgde Kim.

De awards vieren en herkennen voorbeeldig werk op alle gebieden van het ontwerp, waaronder architectuur, interieurontwerp, industrieel ontwerp, communicatieontwerp en ontwerp van gebruikerservaringen. Vierentwintig winnende projecten en eervolle vermeldingen van 11 werden geselecteerd door vooraanstaande professionals, waaronder leidinggevenden van Lyft, Google en Fitbit - die de inzendingen van een uitzonderlijk concurrerende pool van aanvragers uit de VS en Europa beoordeelden. Elk winnend project werd beoordeeld op basis van impact, singulariteit, inclusiviteit, sociale verantwoordelijkheid, gebruiksgemak, visuele aantrekkelijkheid en haalbaarheid.

"We zijn zeer enthousiast over de San Francisco Design Week Awards die dit jaar zijn teruggekeerd", aldus SFDW Executive Director Dawn Zidonis. "Net als vorig jaar overtrof de kwaliteit van veel inzendingen onze verwachtingen. Felicitaties aan de uitstekende en verschillende winnaars van dit jaar, waaronder NEOFECT. "

Ga naar voor meer informatie over het winnende Smart Board voor Home NextGen https://home.neofect.com/smart-board.

Over San Francisco Design Week

De San Francisco Design Week (SFDW) werd gelanceerd in 2006 en is een essentieel regionaal festival van een week lang dat het unieke kruispunt van ideeën, ontwerp, zaken en ondernemerschap laat zien dat van de baai de bakermat maakt voor de toekomst. Ga voor meer informatie naar www.sfdesignweek.org of de SFDW blog.

Over NEOFECT

Medtech-bedrijf NEOFECT helpt overlevenden van een beroerte en mensen met letsel aan het ruggenmerg, aandoeningen van het bewegingsapparaat, neurologische aandoeningen herstellen hun onafhankelijkheid en leven een voller en actiever leven. De belangrijkste functie is om meer kunstmatige bewegingen te maken om de handmobiliteit te verbeteren. http://home.neofect.com

Contacten

Katie Johnston
Gregory FCA voor NEOFECT
katiej@gregoryfca.com
610-228-2248

Bron BEDRIJFSDRAAD

Reacties

antwoorden