• Integratie van Visa prepaid-oplossing in de Razer Pay e-wallet zodat gebruikers betalingen kunnen doen bij 54 miljoen handelaarslocaties op het wereldwijde netwerk van Visa
  • Financiële inclusie voor de niet-benadeelde en achtergestelde bevolking van Zuidoost-Azië


KUALA LUMPUR, Maleisië- (BUSINESS WIRE) -#Razer-Razer ™, het leidende wereldwijde lifestyle-merk voor gamers, en Visa, 's werelds toonaangevende bedrijf voor digitale betalingen, heeft een eerste van zijn soort partnerschap aangekondigd dat betalingen in de game-industrie zal doen Betaal e-wallet gebruikers.

De samenwerking zal Razer's financiële technologie-afdeling, Razer Fintech, bij het fintech fast-track-programma van Visa voegen, dat is ontworpen om het voor klanten gemakkelijker te maken om toegang te krijgen tot het wereldwijde Visa-betalingsnetwerk. Hier zullen Razer Fintech en Visa een virtuele prepaid-oplossing voor Visa ontwikkelen om te worden ingebed in de Razer Pay e-wallet, waarmee gebruikers van 60 miljoen betalingen kunnen verrichten overal waar Visa wordt geaccepteerd bij 54 miljoen handelaarslocaties wereldwijd.

Chris Clark, regionaal directeur van Asia Pacific, Visa, zei: "We zijn verheugd om samen te werken met zo'n vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat de waarde en het belang van uitbreiding van de toegang tot digitale betalingen begrijpt. Deze aankondiging bevestigt opnieuw de inzet van Visa voor de snelgroeiende en digitaal onderlegde regio Zuidoost-Azië. Samen hebben Visa en Razer Fintech de mogelijkheid om voor veel mensen een ervaring te worden.

Min-Liang Tan, medeoprichter en CEO van Razer, zei: "Razer Fintech is een kerngroeiinitiatief voor Razer omdat we digitale betalingen in opkomende markten verder kunnen verbeteren, te beginnen met Zuidoost-Azië. We zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden voor deze innovatieve betalingsoplossing om wereldwijd verbinding te maken met een uitgebreid netwerk van verkopers. Deze samenwerking met Visa breidt de positie van Razer Fintech aanzienlijk uit als het grootste offline-naar-online digitale betalingsnetwerk in de regio. "

INTEGRATIE VAN VISA PREPAID-OPLOSSING IN RAZER-BETALING

Razer Fintech en Visa zien er naar uit om een ​​exclusieve Razer-merk Visa prepaid betaaloplossing, geïntegreerd in Razer Pay, uit te rollen via mini-app, wat de positie van Razer Pay als een van de toonaangevende e-walletplatforms in Zuidoost-Azië zal versterken.

Door gebruik te maken van het wereldwijde netwerk van Visa, kunnen gebruikers van Razer Pay betalingen doen overal waar Visa wordt geaccepteerd. De prepaid-oplossing vormt een aanvulling op het bestaande aanbod van Razer Pay, inclusief dagelijkse benodigdheden zoals mobiele top-ups, toonaangevende virtuele kredieten en entertainmentaankopen voor muziek- en streamingdiensten. Gebruikers kunnen ook profiteren van beloningen bij het gebruik van hun prepaid-kaarten voor e-commercetransacties en bij aankopen overzee.

De geïntegreerde prepaidkaartoplossing biedt gebruikers de handigste herlaad- en uitbetalingsmethoden die beschikbaar zijn op Razer Pay, ondersteund door een geavanceerd privacy- en beveiligingskader. Razer Pay heeft samengewerkt met innovatieve partners om het bestaande aanbod te verbeteren door het introduceren van ride-hailing, film ticketing en utility betalingen in gestroomlijnde mini-applicaties.

FINANCIËLE INSLUITING NAAR ZUIDOOST-AZIË ONBANKED EN ONDERNEMERD

Zuidoost-Azië heeft een grote niet-gecracheerde en achtergestelde bevolking van meer dan 438 miljoen1. De samenwerking tussen Razer en Visa heeft het potentieel om micro-financiële diensten uit te breiden naar dit segment met te weinig voorzieningen. Zuidoost-Azië huisvest ook een enorme jeugd- en millennialspopulatie van meer dan 213 miljoen.2

De samenwerking tussen Razer en Visa heeft tot doel dit segment van early adopters in staat te stellen en introduceert interactieve en eenvoudige financiële planningsmogelijkheden met een Razer-gamified twist. Deze capaciteiten zullen helpen om de financiële geletterdheidsniveaus van de Zuidoost-Aziatische bevolking te verbeteren. Het partnerschap van Razer Fintech en Visa zal helpen tegemoet te komen aan de behoeften van de markt en innovatieve financiële instrumenten bieden voor jongeren om deel te nemen aan de wereldwijde economie zonder contanten.

Razer Fintech en Visa verwachten dat deze oplossingen de komende maanden geleidelijk zullen worden uitgerold in geselecteerde landen in Zuidoost-Azië, voordat ze wereldwijd worden uitgebreid.

OVER RAZER

Razer ™ is 's werelds toonaangevende lifestyle-merk voor gamers. Het driekoppige snake-handelsmerk van Razer is een van de meest herkende logo's in de wereldwijde gaming- en exportgemeenschappen. Met een fanbase die elk continent omvat, heeft het bedrijf 's werelds grootste op gamers gerichte ecosysteem van hardware, software en services ontworpen en gebouwd.

De bekroonde hardware van Razer omvat krachtige gaming-randapparatuur, Blade gaming-laptops en de veelgeprezen Razer-telefoon. De platformsoftware van Razer, met meer dan 60 miljoen gebruikers, omvat Razer Synapse (een Internet of Things-platform), Razer Chroma (een gepatenteerd RGB-verlichtingstechnologiesysteem) en Razer Cortex (een game-optimizer en -starter). In services is Razer Razer een van 's werelds grootste virtuele kredietdiensten voor gamers,

Opgericht in 2005 en tweevoudig gevestigd in San Francisco en Singapore, heeft Razer wereldwijd 18-kantoren en wordt het erkend als het leidende merk voor gamers in de VS, Europa en China. Razer is genoteerd aan de Hong Kong Stock Exchange (Stock Code: 1337).

OVER VISA INC.

Visa Inc. (NYSE: V) is de wereldleider in digitale betalingen. Ons meest innovatieve, betrouwbare en veilige betalingsnetwerk - waardoor individuen, bedrijven en economieën kunnen gedijen. Ons geavanceerde wereldwijde verwerkingsnetwerk, VisaNet, biedt veilige en betrouwbare betalingen over de hele wereld en is in staat om meer dan 65,000 transactieberichten per seconde af te handelen. De focus van het bedrijf op innovatie is een drijvende kracht achter de droom van een cashloze toekomst voor iedereen, overal. Terwijl de wereld zich van analoog naar digitaal verplaatst, is het de toekomst van de handel. Ga voor meer informatie naar www.visa.com.sg.

Razer - voor gamers. Van Gamers.

1 KPMG Fintech: De deur openen voor de niet-bankierden en onderbanken in Zuidoost-Azië, toegankelijk via: https://home.kpmg/xx/en/home/insights/2016/04/fintech-opening-the-door-to-the-unbanked-and-underbanked-in-southeast-asia.html
2 ASEAN's eerste ASEAN-index voor jeugdontwikkeling 2017

Contacten

VISA

Grace Tan
Visa Worldwide Pte. Limited
Telefoon: + 65 6671 5468
E-mail: grtan@visa.com

Adrian Wong
Ruder Finn Asia
Telefoon: + 65 9157 8826
E-mail: WongA@ruderfinnasia.com

RAZER

Amerika
Kevin Allen
Kevin.Allen@razer.com

EMEA
Maren Epping
Maren.Epping@razer.com

China
Vermijd Zhang
Evita.Zhang@razer.com

Aziatisch-Pacifisch
Ian Tan
Ian.tan@razer.com

Globaal
Jan Horak
Jan.Horak@razer.com

Bron BEDRIJFSDRAAD

Reacties

antwoorden