Onverschrokken, de gratis te spelen waar we de rol van een jager spelen, dankt zijn aankomst op Switch aan de jongens van Iron Galaxy.

Tijdens een interview met Chris Fox van Phoenix Lab door Twinfinite, we ontdekken dat Dauntless zijn komst op Switch te danken heeft aan de jongens van Iron Galaxy, die de ontwikkelaar Phoenix Lab te hulp schoten.

â € œWe hebben echt het geluk gehad om met Iron Galaxy te werken om het spel naar Switch te brengen, ze weten heel goed wat ze met dat soort hardware moeten doenâ €

De jongens bij Iron Galaxy zijn geen nieuwkomers als het gaat om porten, vooral gezien hun inspanningen om te brengen The Elder Scrolls V: Skyrim in de 2017 en de Diablo III: Eternal Collection tijdens de 2018.

Dauntless, titel geïnspireerd door Monster Hunter is momenteel beschikbaar op PC, Ps4 en Xbox One, terwijl de Switch-versie nog in ontwikkeling is. Als je geïnteresseerd bent in het spel, raden we je aan het te proberen en er zeker van te zijn de spelers ontbreken niet.