We hebben onlangs ontdekt met E3 hoeveel het vechtsysteem van Final Fantasy VII Remake zal verschillen van de originele versie. Tegelijkertijd zagen we hoe het systeem van spul, dat zijn de edelstenen die toegerust zijn om de objecten van de inventaris toe te staan ​​toverspreuken uit te brengen, zullen substantieel onveranderd blijven, zelfs als deze keer zelfs zichtbaar zullen zijn binnen de uitgeruste wapens. Dus in principe kunnen we ze nog steeds in onze wapens uitrusten, dus ze zullen nog steeds een sleutelrol spelen in het spel.

In een interview met Famitsu, al uitgebracht maar waarvan onlangs een uitgebreide versie is gepubliceerd, heeft Nomura verklaard dat, gezien de wijzigingen die in het spel zijn aangebracht, sommige van hen ongeschikt bleken te zijn, vandaar de remake bevat geheel nieuwe Materia, terwijl anderen met pensioen gaan.

Het zal interessant zijn om te zien welke veranderingen de Japanse regisseur van plan is te maken voor de meer zuivere component actie van de gameplay. Uiteraard komt Materia Enemy Away Sneak Attack ze hebben weinig zin in een context zonder toevallige ontmoetingen. Onder andere werd bevestigd dat de dagvaarden ze zullen in het spel verschijnen, hoewel het nog steeds onduidelijk is op welke manier. Waarschijnlijk zullen sommige daarvan beschikbaar zijn als DLC, terwijl er momenteel geen andere onderwerpen zijn opgenomen in aanvullende inhoud.

Bedenk dat Final Fantasy VII Remake (of in ieder geval de eerste aflevering) beschikbaar zal zijn vanaf Maart 3 2020 op Playstation 4.

Final Fantasy VII remake