LAUSANNE, Zwitserland & NEWARK, Californië .- (BUSINESS WIRE) -Logitech International (SIX: LOGN) (Nasdaq: LOGI) heeft vandaag een wijziging in de raad van bestuur aangekondigd.

Dimitri Panayotopoulos heeft ontslag genomen om persoonlijke redenen, met onmiddellijke ingang. Hij is sinds december 2014 een niet-uitvoerend lid van het bestuur van Logitech en heeft deelgenomen aan het Compensation Committee van Logitech.

Guerrino De Luca, uitvoerend voorzitter van Logitech, zei: "We sturen warme wensen en bedanken Dimitri voor zijn toegewijde service. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan Logitech omdat we onszelf hebben omgevormd tot een groeibedrijf. We zijn dankbaar voor zijn bijdrage en wensen hem veel succes bij zijn toekomstige inspanningen. "

Over Logitech

Logitech ontwerpt producten die het leven van alledag in het leven van mensen hebben, en verbindt ze met de digitale ervaringen waar ze om geven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen te verbinden via computers, en nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengen via muziek, gaming, video en computergebruik. Merken van Logitech omvatten Logitech, Ultieme oren, Jaybird, Blauwe microfoons, ASTRO Gaming en Logitech G. Logitech International, opgericht in 1981, met het hoofdkantoor in Lausanne, Zwitserland, is een Zwitsers beursgenoteerd bedrijf dat genoteerd staat op de SIX Swiss Exchange (LOGN) en op de Nasdaq Global Select Market (LOGI). Zoek Logitech op www.logitech.comde bedrijf blog or @Logitech.

Logitech en andere Logitech-merken zijn gedeponeerde handelsmerken van Logitech Europe SA en / of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Andere handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Ga naar de website van het bedrijf voor meer informatie over Logitech en zijn producten www.logitech.com.

(LOGIIR)

Contacten

Ben Lu
Vice President, Investor Relations - Verenigde Staten
+ 1 (510) 713-5568

Krista Todd
Vice-president, Global Communications - VS.
+ 1 (510) 713-5834

Ben Starkie
Bedrijfscommunicatie - Europa
+41 (0) 79-292-3499

Bron BEDRIJFSDRAAD

Reacties

antwoorden