Immersive Pavilion, VR Theatervoorstellingen inclusief projecten van Magic Leap, Walt Disney Animation Studios, NYU, Microsoft, Google Spotlight Stories, MIT en meer

CHICAGO- (BUSINESS WIRE) -#ACMSIGGRAPH-De SIGGRAPH 2019 Immersief paviljoen als VR Theater zijn ingesteld om in te rollen. Beide ruimtes bieden dagelijks first-come, first-served content naast getimed VR-theatervoorstellingen die alleen per ticket beschikbaar zijn. SIGGRAPH 2019 vindt plaats 28 juli - 1 augustus in het Los Angeles Convention Center.


De volgende wereldpremiere-ervaringen zullen hun debuut maken tijdens de conferentie: "Undersea" van Magic Leap (Immersive Pavilion), "een vliegerverhaal" van Walt Disney Animation Studios (VR Theater), "Mary and the Monster: Chapter One "Van Future Reality Lab van de Universiteit van New York University (Immersive Pavilion) en" The Divine: Michelangelo's Sistine Ceiling in VR "van Epic Games. Meer informatie over elk debuut zal de komende weken beschikbaar zijn.

"Met deze nieuwste editie heeft het Immersive Pavilion de status van perfecte plek om technologische ontwikkelingen te ervaren, te spelen en te leren, die voortdurend evoluerende mediums van verbeterde, virtuele en gemengde realiteit zijn," deelde SIGGRAPH 2019 Immersive Pavilion Chair Victoria Rege. "Naast leuke, eigenzinnige projecten gericht op entertainment, is de inhoud vaak tot nadenken stemmend en informatief. Deze platforms zijn goed gepositioneerd als een hulpmiddel om ons meer te leren over de menselijke ervaring, en ik ben verheugd om dat met de aanwezigen te delen. "

Gekozen door een vakjury van meer dan 290-inzendingen zijn de 33 Immersive Pavilion-selecties van dit jaar en de 15 VR Theater-selecties klaar om deze zomer deelnemers te imponeren. Een waardige indruk van hoe technologie gedijt, en meeslepende content bij SIGGRAPH overbrugt technologie van eerdere conferenties op een manier die aantoont hoe je echt in de loop van de tijd werkelijkheid kunt worden, tot een waarheidsgetrouw teken van hoe technologie blijft floreren.

Notes SIGGRAPH 2019 VR Theatre Director Maxwell Planck: "Als we dit jaar hebben gezien, zijn we nu net waar we 20 jaar zullen zijn. Terwijl we het derde jaarlijkse VR-theater op SIGGRAPH lanceren, is het belangrijk op te merken Ik kijk er naar uit om de toekomst van een medium te vieren dat, net als de begindagen van het elektronische theater, alleen maar groter en beter zal worden. "

Meeslepende content op SIGGRAPH 2019 is beschikbaar in vijf verschillende locaties in twee programma's. In het Immersive Pavilion kan werk worden gemaakt in drie fysieke ruimtes - de Arcade, Museum of Village - terwijl het VR Theater zowel vijf-film-, 1-uur-vertoningen per dag en individuele kijkkiosken biedt. Hoogtepunten voor elk gebied zijn onder meer:

IMMERSIVE PAVILION
P
Jua [Arcade]
Medewerkers: Brian First, Raymond Ononiwu, Ayuba Audu en Dunni Abiodun, Microsoft; en, Max Sacker en Ioulia Isserlis, Another World
Project Jua is een interactieve VR-ervaring die het bewustzijn vergroot van de invloed van toegang tot elektriciteit, de speler naar de landelijke boerderij in Kenia om uit de eerste hand de uitdagingen van het leven buiten het netwerk te ervaren woont.

heterotopia [Museum]
Medewerkers: Szilvia Ruszev en Noa Kaplan, University of Southern California
Heterotopias is een interactieve VR-ervaring gebaseerd op de lezing van Michel Foucault, Des espaces autres. Het maakt gebruik van eye-tracking-technologie en verandert flitsen in filmische cuts. Opgeschort in een hangende stoel vordert de gebruiker door een reeks virtuele ruimtes die lijken op een verkorte levenscyclus - een put, een tuin en een mausoleum.

Henry zijn [Dorp]
Inzender: Sarah Berkovich, onafhankelijk
Na het ervaren van een beroerte die hem verlamd verliet, gebruikt Henry Evans geavanceerde technologie om hem verbonden te houden met de dingen waar hij van houdt. In deze interactieve documentaire voor de eerste persoon bekijk je de wereld door Henry's ogen - en de ogen van zijn robots.

VR THEATER
Doctor Who: The Runaway [het zeven]
Maker: Mathias Chelebourg, BBC VR Hub, BBC Doctor Who, Passion Animation Studios
Stap binnen in de TARDIS met de dokter in dit prachtige, interactieve verhaal van het team "Doctor Who". Gewapend met een sonische schroevendraaier, 13-minuut VR-avontuur van het team achter "Doctor Who" Series 11.

MindPalace [Kiosken]
Makers: Carl Krause en Dominik Stockhausen, Filmakademie Baden-Württemberg
In een laatste wanhopige poging om te communiceren besluit een man zijn vriendje in zijn gedachten te sluiten. Een woedende stroom van bewustzijn ontvouwt zich en werpt licht op een gebrekkige relatie.

De Immersive Pavilion en VR Theatre Kiosks staan ​​open voor deelnemers aan de conferentie met een Experience-badge en hoger. VR-theatervertoningen staan ​​alleen open voor deelnemers met een Full Conference- en Full Conference Platinum-registratie. Klik hier voor meer informatie over VR Theater-ticketing. Registreer voor SIGGRAPH 2019, de 46 internationale conferentie en tentoonstelling over computergraphics en interactieve technieken: s2019.SIGGRAPH.org/register.

Over ACM, ACM SIGGRAPH en SIGGRAPH 2019

ACM, de Association for Computing Machinery, verenigt opleiders, onderzoekers en professionals om de dialoog te inspireren, middelen te delen en de uitdagingen van het veld aan te pakken. ACM SIGGRAPH is een speciale interessegroep binnen ACM die fungeert als een interdisciplinaire gemeenschap waar onderzoekers, kunstenaars en technologen botsen met de vooruitgang in computergraphics en interactieve technieken. De SIGGRAPH-conferentie over computergrafieken en interactieve technieken. SIGGRAPH 2019, de 46th jaarlijkse conferentie georganiseerd door ACM SIGGRAPH, vindt plaats van 28 juli - 1 augustus in het Los Angeles Convention Center.

Contacten

Media Contact:
Emily Drake
Media Relations Manager
+ 1.312.673.4758
emily_drake@SIGGRAPH.org

Bron BEDRIJFSDRAAD