Ah, maar het is niet Lercio. De realiteit slaagt er weer in om allerlei verwachtingen te overwinnen. Bernie Sanders, US Senator en een van de presidentskandidaten van de 2020, heeft officieel zijn eigen Twitch-kanaal geopend. Gewoon te bezoeken klik hier, het kanaal start zijn uitzendingen vanaf morgen.

Hoewel velen hopen gedenkwaardige momenten van gameplay met mensen zoals Shroud en Dr. Disrespect te kunnen bijwonen, het maken van een Twitch-account is slechts een deel van de politieke strategie waarmee Bernie Sanders het pad naar de volgende presidentsverkiezingen zal afleggen. Het doel hiervan is om live (op Twitch zoals op Facebook en YouTube) de verschillende vergaderingen te streamen die Bernie Sanders te zien zal geven met zijn personeel, zijn collega's en andere persoonlijkheden over de belangrijkste problemen en problemen in het land.

Voor Josh Miller-Lewis, de "social media manager" door Bernie Sanders is het de bedoeling om te komen tot echte liveshows, een formaat dat vandaag nog steeds zeer wordt gewaardeerd in de VS.
"We gaan naar het creëren van meer content op Facebook, YouTube en Twitch, gericht op een publiek dat nog niet in contact staat met te veel politieke inhoud", dit zijn de woorden van Miller-Lewis.

Het zal zeker interessant zijn om te begrijpen of, op welke manier en met welke intensiteit deze beweging de gewenste effecten zal produceren.