[UPDATE] Verklaringen over een mogelijke trilogie zijn gebaseerd op een foutieve vertaling van wat de regisseur heeft gerapporteerd, die "veel ideeën heeft om drie games te vullen".

Astrale keten het is absoluut een van de exclusief voor Nintendo Switch meer verwachtingen van de volgende periode, ook gezien de belangrijke handtekening van Platinum Games als een actie-ontwikkelingsstudie. In de afgelopen uren echter, de directeur van het spel onthulde Takahisa Taura een belangrijk detail dat tot het laatst niet was onthuld E3. In een interview met IGN, de vraag beantwoorden over welke DLC gepland voor de titel onthulde dat de studio geen extra inhoud heeft gepland voor het spel, maar als het goed verkoopt, zal het de eerste hoofdstuk van een trilogie.

Ten slotte herinneren we u daaraan Astrale keten wordt als exclusief gepubliceerd op de volgende Nintendo Switch 30 augustus.