Hier zijn we om je nog een ander strikt gratis spel te brengen. Om het aan ons aan te bieden is weer hetEpic Games Store met zijn wekelijkse programma, dat al maandenlang een vaste afspraak is geworden met titels voor andere niet slecht. Deze keer tot 4 juli kunnen we de laatste dag van juni gratis meenemen, meestal verkocht voor de prijs van 20-euro's. Je kunt het downloaden klik hier 

Laten we het over de game hebben. Last Day of June is een grafisch avontuur dat is uitgebracht in de 2017 voor PS4, pc en switch. Ontwikkeld door de (zeer Italiaanse) Ovosonico-studio en uitgegeven door de even Italiaanse 505-spellen, het aandeel kreeg overwegend positieve meningen (inclusief PC Gamer) en slaagde erin om de Italiaanse vlag in de sector te brengen.
De soundtrack, nog een hoogtepunt van de made in Italy titel, werd gecomponeerd door de bekende Steven Wilson, frontman van de Porcupine Tree. 
Hieronder staat de officiële beschrijving van de game en de launch-trailer:

"Neem deel aan een reis die begint op de favoriete plek van Carl en June en probeer de reeks gebeurtenissen te ontgrendelen die June kan redden van een tragische epiloog, in dit verhaal in filmische stijl dat ertoe leidt dat je jezelf afvraagt:" Wat zou je bereid zijn om doe om de persoon te redden van wie je houdt?
Last Day of June is een interactief verhaal over liefde en dood, gemaakt door een team van uitzonderlijke ontwikkelaars. "