In een poging prioriteit te geven aan de gezondheid van zijn werknemers, studio MDHR kondigde aan dat de DLC di Cuphead gerechtigd The Delicious Last Course wordt uitgesteld tot 2020.

Het had moeten verschijnen in de 2019, maar in een recente tweet verklaarde de studie dat het de tijd neemt om te zorgen dat de inhoud "Respecteer het zorgvuldige niveau van zorg en kwaliteit" waarnaar ze altijd streven.

"Het was geen gemakkelijke beslissing, maar we zijn ervan overtuigd dat het een ervaring van superieure kwaliteit zal zijn die nog leuker zal zijn als het aankomt," zei co-directeur Chad Mordenhauer in een bericht op de officiële website. Xbox.

Deze aankondiging wordt geleverd met een gameplay-video die je onderaan het nieuws kunt zien. De teaser presenteert nieuwe bazen e een nieuw speelbaar personage: Mej. Chalice. We hopen dat het genomen besluit, samen met de nieuwe studio-aankopen, kan een zeer hoog kwaliteitsniveau garanderen.