Bebloede: Ritual of the Night is al enige tijd gepubliceerd op alle consoles en op pc. De Nintendo Switch-versie wordt helaas geplaagd door enkele technische problemen. De framesnelheid is gehalveerd, het spel is onstabiel en de laadtijden zijn behoorlijk lang.

Gelukkig, Koji "Iga" Igarashi en zijn team werken aan een aantal oplossingen en zijn van plan een reeks updates uit te brengen om de algehele ervaring te verbeteren. In een nieuwe blogpost van Kickstarter de lijst met verbeteringen is gepubliceerd en er wordt geschat dat deze zullen worden uitgevoerd medio juli.

Nintendo Switch (status-fix getest)

De correcties worden momenteel getest, de presentatiedatum waaraan we werkten is uitgesteld vanwege een grafische bug die opnieuw is opgedoken.
We verwachten dat de tests volgende week zijn voltooid, wat zou neerkomen op een publicatie tijdens de 15-juli 2019-week.

Specifieke verbeteringen aan de Nintendo Switch-versie

  • Rumble HD-problemen in sommige delen van het spel zijn opgelost
  • Traditionele Chinese taaloptie ingeschakeld
  • De gevallen waarbij het spel is gestopt tijdens de overgang tussen de kamers zijn opgelost
  • Het werk werd uitgevoerd op de "niet-zichtbare" technische kant van dingen om de input lag, stabiliteit te verbeteren en verschillende optimalisaties toe te voegen. De teams werken verder aan deze elementen en we zullen binnenkort updates en toekomstplannen hebben om te delen.

Als je geïnteresseerd bent, kun je onderstaande video bekijken of onze recensie lezen op volgende link.