Ubisoft zeker niet beknibbelen op de post-lancering ondersteuning van Assassin's Creed: Odyssey. Weken na de vrijlating van de verhaal schepper beschikbaar dankzij a dev tools, in feite heeft het softwarehuis bevestigd dat het derde en laatste deel van het DLC getiteld "Het oordeel van Atlantis"Wordt gepubliceerd op 16 juli. Deze zoveelste uitbreiding, in de volgorde van gebeurtenissen, biedt een eerste blik op het koninkrijk van Poseidon. En zoals later blijkt, zal het de zijnlaatste DLC van het spel.

Het oordeel van Atlantis vertegenwoordigt de voortzetting van de afleveringen Het lot van Atlantis en Torment of Hades, respectievelijk gepubliceerd in april en juni. Voorafgaand aan deze inhoud werd in 2018 nog een serie DLC uitgebracht, getiteld Erfenis van het eerste blad. Voor een game die al enorm groot is, vertegenwoordigt al deze leuke poep van dingen zeker nog een leuke verzameling dingen om te doen in het laatste avontuur van de bekende moordenaar.

Deze inhoud wordt beide betaald. Ubisoft heeft echter een reeks gratis toevoegingen aan de titel gepubliceerd. In aanvulling op de bovengenoemde questmaker, een Maart de modaliteit is gepubliceerd Nieuw spel Plus.