Ubisoft zeker niet beknibbelen op de post-lancering ondersteuning van Assassin's Creed: Odyssey. Weken na de vrijlating van de verhaal schepper beschikbaar dankzij a dev tools, in feite heeft het softwarehuis bevestigd dat het derde en laatste deel van het DLC getiteld "Het oordeel van Atlantis"Wordt gepubliceerd op 16 juli. Deze zoveelste uitbreiding, in de volgorde van gebeurtenissen, biedt een eerste blik op het bewind van Poseidon. En voor wat lekte, zal het delaatste DLC van het spel.

Het oordeel van Atlantis vertegenwoordigt de voortzetting van de afleveringen Het lot van Atlantis en Torment of Hades, respectievelijk gepubliceerd in april en juni. Voordien werd een andere reeks DLC's gepubliceerd in de 2018, getiteld Erfenis van het eerste blad. Voor een game die al enorm groot is, is dit prachtige spul zeker nog een leuk ding om te doen in het nieuwste avontuur van de bekende huurmoordenaar.

Deze inhoud wordt beide betaald. Ubisoft heeft echter een reeks gratis toevoegingen aan de titel gepubliceerd. In aanvulling op de bovengenoemde questmaker, een Maart de modaliteit is gepubliceerd Nieuw spel Plus.