Ze zijn geslaagd drie jaar vanaf de eerste aankondiging over de ontwikkeling van een film op De divisieen het project heeft sindsdien een zeer verontrustend pad gevolgd. Maar dingen zijn veranderd en banen hebben er een ondergaan aanzienlijke versnelling sinds Ubisoft heeft besloten een overeenkomst met Netflix voor het exclusief van de film. Netflix verspilde geen tijd en begon te bestellen, te beginnen met de benoeming van een nieuwe directeur.

Het wordt David Leitch, de directeur van Deadpool 2Waarover Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, En John Wick, om te gaan met de verfilming van De divisie. Leitch komt in de plaats van Stephen Gaghan, lo scenarioschrijver die oorspronkelijk de opdracht had gekregen om de film te regisseren. De aanwezigheid van de acteurs Jessica Chastain en Jake Gyllenhaal is bevestigd. Voor meer informatie over de ontwikkelingsfase van de film en de releasedatum, moeten we gewoon wachten verdere updates van Netflix.