Goed nieuws voor liefhebbers van Total War: Three Kingdoms. De strategische nummerplaat SEGA is verrijkt met een ondersteuning voor de mod waarmee spelers nieuwe eenheden, nieuwe kaarten en meer kunnen maken.

Il Three Kingdoms-montagekit is sinds het begin van het jaar in bètakop, dus er zijn al enkele mods beschikbaar om te proberen.

De meest populaire zijn op dit moment Hooveric Reskin, waardoor de verscheidenheid aan eenvoudige troepen, de bugfix, toeneemt Community Bug Fix: 3KVerbeterde Battle Camera voor meer visuele controle, de opstartvideo's overslaan waarmee, zoals duidelijk is uit de naam, sommige video's kunnen worden overgeslagen Verbeterde stofdeeltjes, die de hoeveelheid stof verhoogt die door de troepen tijdens het vechten wordt opgeheven, die hun filmische prestaties verhogen.

Alle mods kunnen worden gedownload van Total War: Three Kingdoms Steam Workshop behalve natuurlijk de beroemde site Nexus Mods.

We specificeren dat de tool modders niet toestaat het spel te veel te transformeren. Het is niet mogelijk om de kaarten van de campagne of de code aan te passen, audio toe te voegen en al die details die het spel iets anders zouden maken.