Netflix e King Features Syndicate, een deel van Hearst Entertainment e Syndication, ze brengen het populaire Indie-platformspel terug Cuphead met een geanimeerde serie genaamd The Cuphead Show!

Cuphead, ontwikkeld en uitgegeven door studio MDHR, werd gepubliceerd in de 2017 met groot kritisch en publiek succes. De game is gemaakt met handgetekende animaties die zijn geïnspireerd op de klassieke 30-cartoons en biedt ook een vrij grote uitdaging. Hij heeft 4 miljoen exemplaren verkocht en won de prijs voor de beste onafhankelijke game bij de 2017 Game Awards en een BAFTA-prijs voor zijn muziek.

De nieuwe animatieserie breidt de gamewereld en zijn personages uit. De protagonisten zijn natuurlijk Cuphead en zijn broer Mugman die een verbond sluiten met de duivel.

CJ Kettler (Carmen Sandiego) wordt de producer voor King Features terwijl de makers van Cuphead, de gebroeders Tsjaad en Jared Moldenhauer, zullen werken als uitvoerende producers voor Studio MDHR. De serie wordt geproduceerd door Netflix Animation.

Kortom, een productieve cast op hoog niveau voor wat we hopen dat een geweldige serie zal worden. En we hopen vooral met de hand getekend te zijn!