REDMOND, Wash .- (BUSINESS WIRE) -Op juli 17, twee actievolle NES games komen eraan Nintendo Switch Online: het vernietigen van gebouwen Sloopbemanningen bug-uitroeiing Donkey Kong3.


Maar deze maand komt dat allemaal bij de betaalde online service. Op dezelfde dag, naar NW - Nintendo Switch Online-spellen, zodat spelers gemakkelijk het spel kunnen terugspoelen door ZL + ZR ingedrukt te houden en vast te houden als ze een mix maken of een sectie gewoon opnieuw willen proberen van het spel!

  • Sloopbemanning - In de dagen voordat Mario en Luigi tijdens hun downtime sportsterren werden van het redden van de prinses, probeerden ze hun handen als een eenmans wrecking bemanning. Met een hamer zijn ze het enige gereedschap, ze nemen de controle over de broers en zussen, ze breken pijpen uit, slaan muren omver en ontploffen explosiemiddelen. Maar zorg ervoor dat je zorgvuldig je weg van vernietiging plant, want elk gebouw is ontworpen als een eigen puzzel.
  • Donkey Kong 3 - Gebaseerd op de derde game in de enorm populaire arcade-serie, Donkey Kong 3 introduceert een verdelger genaamd Stanley terwijl hij wanhopig probeert de bloemen in zijn kas te beschermen tegen Donkey Kong. Donkey Kong hoger en hoger in de broeikassen van de kas, Donkey Kong staat buiten beeld en de volgende fase is bereikt.

Beide spellen, zoals met de 40 + andere NES-spellen die momenteel beschikbaar zijn voor leden van Nintendo Switch Online, zijn perfecte reisgenoten tijdens je actieve zomervakantie. NES-spellen die deel uitmaken van de Nintendo Switch Online-service, waaronder ook klassiekers vallen The Legend of Zelda, Super Mario Bros3 en Donkey Kong, zijn uitgebreid met online functies en kunnen altijd en overal worden afgespeeld.

Andere kenmerken van de Nintendo Switch Online-service omvatten:

  • Online back-up en Save Data Cloud-back-up in compatibele spellen
  • Een smartphone-app die de functies van ondersteunde games zoals verbetert Super Smash Bros.Ultimate
  • De online modus voor snel multiplayergame Tetris®99

Nintendo Switch Online-leden hebben ook exclusieve toegang tot het volgende:

  • Nintendo Switch Game Vouchers, die gekocht kunnen worden ingewisseld voor digitale versies van in aanmerking komende spellen
  • Nintendo Entertainment System-controllers *, perfect voor het maken van NES-games op Nintendo Switch, voelen authentieker aan

De beperkte Nintendo Switch Game Vouchers-aanbieding eindigt op juli 31, dus iedereen die geïnteresseerd is, kan deze bezoeken https://www.nintendo.com/switch/online-service/special-offers/ voor meer informatie.

Ga naar om Nintendo Entertainment System-controllers te kopen https://nesc.nintendo.com/nintendo-entertainment-system-controllers.

Voor meer informatie over Nintendo Switch Online https://www.nintendo.com/switch/online-service/.

Nintendo Switch Online-lidmaatschap (afzonderlijk verkrijgbaar) en Nintendo-account vereist. Persistent internet, compatibele smartphone en Nintendo-account leeftijd 13 + vereist om de app te gebruiken. Gegevenskosten kunnen van toepassing zijn. Online spelen, Save Data Cloud en Nintendo Switch Online smartphone-app-functies beschikbaar in compatibele spellen. Niet beschikbaar in alle landen. De gebruikersovereenkomst van de Nintendo-account, inclusief de aankoop- en abonnementsvoorwaarden, is van toepassing. nintendo.com/switch-online

* Beperk een aankoop voor een Nintendo-account met betaald individueel of gezinslidmaatschap van Nintendo Switch Online. Aanbieding niet beschikbaar voor proeflidmaatschap. Het Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online-verzameling games.

Donkey Kong © 1981 Nintendo.
Donkey Kong 3 © 1984 Nintendo.
The Legend of Zelda © 1986 Nintendo.
Super Mario Bros. 3 © 1988 Nintendo.
Super Smash Bros. Ultimate © 2018 Nintendo Original Game: © Nintendo / HAL Laboratory, Inc.
Tetris ® & © 1985 ~ 2019 Tetris Holding.
Sloopbemanning © 1985 Nintendo.

Opmerkingen voor redacteuren: Nintendo-persmateriaal is beschikbaar op https://press.nintendo.com, een met een wachtwoord beveiligde site. Om u aan te melden, registreer u op de site.

Contacten

Eddie Garcia
Golin
213-335-5536
egarcia@golin.com

Rich George
Golin
213-335-5554
rgeorge@golin.com

Bron BEDRIJFSDRAAD