Onlangs hadden geruchten het gerucht doen oplaaien dat Millie Bobby Brown, de actrice Stranger Things en Godzilla, ze zou verschijnen in de film Marvel The Eternals naast Angelina Jolie, Richard Madden en Kumail Nanjiani. Het lijkt er echter op dat dit niet waar is.

De actrice heeft inderdaad vermeld in a recente Instagram-video geen idee hebben van de zaak. "Iedereen gelooft dat ik in de volgende Marvel-film zal zijn"Hij zei, volgens comicbook. "Niet dat ik weet. Mijn familie en ik heb geen idee. Dus ik wou dat iedereen wist ... dat het op dit moment niet in de plannen staat."

Millie Bobby Brown

Maar de woorden van Millie Bobby Brown contrasteren met het gedrag van Kumail Nanjiani, die het destijds rapporteerde Verscheidenheid van het niet kunnen uitspraken doen. "Ik kan geen commentaar geven op dit nieuws"Hij zei. "Het zou geweldig zijn om deel uit te maken van een superheldenfilm. Ik zou in de zevende hemel zijn."

De Eeuwige wordt verwacht als een van de Marvel Cinematic Universe-films van de 4-fase, die zal worden aangekondigd op de San Diego Comic-Con of de D23 van dit jaar. Andere MCU-films uit de 4-fase zullen, volgens verwachtingen, Shang-Chi zijn (eerste Marvel-film met een Aziatische hoofdrolspeler), Doctor Strange 2, Guardians of the Galaxy Vol 3, Black Panther 2 en Black Widow.