Gebruikers waren niet blij met het eerste ontwerp van Sonic in de filmtrailer van de film. Als reactie kondigde Paramount aan dat hij dat zou doen de film uitgesteld om een ​​nieuwe en meer overtuigende uitstraling van de blauwe egel opnieuw te ontwerpen.

Het bedrijf moet het nieuwe Sonic-ontwerp nog tonen, maar producer Miller (Deadpool) heeft de gelegenheid gehad het te zien en hij was tevreden. "De fans zullen er blij mee zijn"Hij zei tegen Verscheidenheid.

"Ik stond aan de kant van Sonic-fans, en Jeff ook. Toen de ontevredenheid de fans trof, zei ik mijn: "Het belangrijkste om te zeggen is" we hadden het mis"Zei Miller. "[Jeff] Hij had al een tweet gestuurd een uur voordat ik daar aankwam. Hij is een goede man, en het was precies hoe hij de situatie op dat moment manoeuvreerde. Fans hebben ook een stem in de zaak en er is een goede manier om naar dingen te luisteren."

sonisch

Bij het aankondigen van verandering, regisseur Jeff Fowler had de fans bedankt voor hun steun en hun kritiek op het ontwerp van Sonic. "Het bericht is krachtig en duidelijk ... u bent niet tevreden met het ontwerp en wilt veranderingen. Het gaat gebeuren. Iedereen in Paramount en Sega zet zich volledig in om dit personage op de BESTE mogelijke manier te maken"Zei Fowler.

Aanvankelijk waren er zorgen over de buitensporige werklast waaraan het VFX-team zou worden onderworpen voor het herontwerp van Sonic, maar de producent heeft laten doorschemeren dat dit niet het geval was via de #novfxartistswereharmedinthemakingofthismovie.

Sonic wordt ingesproken door Ben Schwartz, acteur die onder andere ook de stem leent Bojack Horseman. Dr. Robotnik, aan de andere kant, wordt gespeeld door Jim Carrey.

We herinneren ons dat Fowler en Miller waren genomineerd voor de 2004 Oscars voor de korte animatie Gopher brak.