Gamersyde heeft zeven video's van The Surge 2 gedeeld met meer dan een uur spelen van de titel, sterk geïnspireerd op de Dark Souls-serie. Bovendien toont een van de video's het systeem voor het maken van tekens.

De video's in kwestie zijn afkomstig van de pc-versie van het spel en sommige kunnen enkele spoilers bevatten (de tweede video toont bijvoorbeeld de eerste 10-spelminuten). Als je onafhankelijk van het hele spel wilt genieten, kijk dan op eigen risico.

In The Surge 2 worden we wakker na een emblematische storm in een gevangenis in het hart van Jericho City. Gewapende soldaten versterken de krijgswet, robots worden gek en een donkere nanostructuur hangt over de hele stad.

de Surge

Om te overleven in deze dystopische wereld, moeten we de hele (en grote) stad verkennen, en in gevechten tot de dood botsen met angstaanjagende vijanden die met behulp van geschikte technieken en apparatuur van elkaar kunnen worden gescheiden.

De Surge 2 belooft de speler een enorm arsenaal aan wapens en uitrusting te bieden. Vaardigheden, implantaten en drones die de karakterisering van het personage verrijken, completeren het geheel.

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van het spel:

  • Een bruut close-up vechtsysteem
  • Dodelijke vijanden en gigantische bazen 
  • Afzonderlijke uitrusting van vijanden 
  • Brede karakterisering van het personage met tal van aanpassingsmogelijkheden 

De Surge 2 staat gepland voor 24 september.