NEW HOPE, Pa .- (BUSINESS WIRE) -$ MEET #apps-The Meet Group, Inc. (NASDAQ: MEET), een toonaangevende leverancier van interactieve livestreamingoplossingen,


Niveaus tracks, beloningen en gamewives engagement in live video. Terwijl livestreamers hun publiek laten groeien, vaker streamen en aantrekkelijke content produceren, kunnen ze streamerpunten verdienen en doorgaan in de gelederen van Beginner tot Brons, Zilver, Goud en nog veel meer. Bij elke nieuwe rang ontgrendelen ze nieuwe beschikbare hulpmiddelen en bonussen, inclusief virtuele gezichtsmaskers, achtergronden en speciale animaties.

"Niveaus voegen een leuke, competitieve en belonende dynamiek toe om te leven", zegt Geoff Cook, Chief Executive Officer van The Meet Group. "Wij denken dat de functie streamers vaker zal laten streamen en hun publiek nog meer zal aanspreken dan vandaag. Niveaus om het kijken naar kijkers te stimuleren, kijken kijkers om hun favoriete streamers te helpen het volgende niveau te bereiken. We verwachten in de komende maanden een vergelijkbaar progressiesysteem voor kijkers te lanceren. "

Daarnaast is het bedrijf begonnen met het uitrollen van de functies van de andere app: gelaagde VIP-badges, waarmee het huidige VIP-programma wordt uitgebreid om topgeschenkers beter te belonen en te stimuleren; en Gifting van de Miniprofile, die livestreaming mogelijk maakt kijkers om geschenken te ontvangen, voordelen die voorheen alleen beschikbaar waren voor streamers. Het bedrijf verwacht dat alle MeetMe-gebruikers de komende weken toegang hebben tot deze functies.

Over de Meet Group

De Meet Group (NASDAQ: MEET) is een toonaangevende leverancier van interactieve livestreaming-oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de universele behoefte aan menselijke connectie. Ons ecosysteem van live apps stelt gebruikers in staat om te communiceren met één-op-veel livestreaming-uitzendingen en op tekst gebaseerde gesprekken. Onze top-apps, MeetMe®, LOVOO®, Skout®, Tagged® en Growlr® leveren dagelijks live interacties en zinvolle verbindingen met miljoenen gebruikers. Het hoofdkantoor is gevestigd in New Hope, PA, we hebben kantoren in Philadelphia, San Francisco, Dresden en Berlijn. Een beschrijving van onze toonaangevende veiligheidstechnieken is te vinden hier. Voor meer informatie bezoek themeetgroup.com, En volg ons op Facebook, Twitter or LinkedIn.

Forward-Looking Statements

Bepaalde uitspraken in dit persbericht zijn forward-looking statements in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, inclusief of Nivea worden streamers om vaker te streamen en hun publiek meer te betrekken dan vandaag; of Niveaus het kijken naar kijkers zal stimuleren; of we in de komende maanden een vergelijkbaar progressiesysteem voor kijkers zullen lanceren; en of alle gebruikers in de komende weken toegang zullen hebben tot niveaus, gelaagde VIP-badges en schenken uit de Miniprofile. Alle verklaringen buiten de verklaringen van historische feiten die hierin zijn opgenomen, zijn forward-looking statements. De woorden "geloven", "mogen", "schatten", "doorgaan", "anticiperen", "van plan zijn", "zou moeten", "plannen", "kunnen", "doelwit", "potentieel", project, " "Outlook", "is waarschijnlijk", "" verwachten "en soortgelijke uitdrukkingen, zoals ze betrekking hebben op ons, zijn bedoeld om toekomstgerichte verklaringen te identificeren. Verdere informatie over onze risicofactoren in de deponeringen bij de Securities and Exchange Commission ("SEC"), inclusief het 10-K-formulier voor het jaar afgesloten december 31, 2018 ingediend bij de SEC op maart 8, 2019. Elke toekomstgerichte verklaring die door ons hierin wordt gedaan, spreekt alleen vanaf de datum waarop deze is gemaakt. Factoren of gebeurtenissen die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten verschillen, kunnen van tijd tot tijd optreden en het is niet mogelijk voor ons om ze allemaal te voorspellen. We kijken er naar uit om uw toekomstgerichte verklaringen bij te werken, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige ontwikkelingen of anderszins, behalve als dit wettelijk vereist is.

Contacten

Investor Contact:
Leslie Arena
larena@themeetgroup.com
+267 714 6418

Media Contact:
Brandyn Bissinger
bbissinger@themeetgroup.com
+267 446 7010

Bron BEDRIJFSDRAAD