Pole To Win Internationaal nieuws is snel gegroeid in het afgelopen decennium

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -Pole to Win International, Inc. (PTW), toonaangevende videogames en technische outsourcingdiensten, kondigde vandaag aan dat het zijn wereldwijde aanwezigheid uitbreidt door de site te openen, de huidige studio te ontgroeien, in juli 18, 2019. De behoefte aan deze site groeit in de Verenigde Staten. Vorig jaar alleen al werkte PTW bij elk bedrijf met topconsoles, twee van de beste Battle Royale-spellen, en werkte hij mee aan de afgelopen tien winnaars van 'Game of the Year'.

We moeten uitbreiden naar nieuwe, baanbrekende branches om aan de vraag van onze klanten en partners te voldoen. We hebben bijvoorbeeld 22 miljoen woorden opgenomen in indrukwekkende 37 technologiebedrijven in Noord-Amerika alleen. "We helpen onze klanten hun verhaal te brengen, we verbinden en brengen plezier in de wereld", zei Deborah Kirkham, CEO van PTW. "Tel daarbij op onze steeds groter wordende mondiale voetafdruk en je hebt het hele beeld van ons brood en onze diepgang als bedrijf."

"Montreal is de grootste hub voor videospellen in Canada en we zijn van mening dat onze expertise is dat de voortdurende groei van de regio zich zal blijven ontwikkelen. Daarnaast zijn we getuige geweest van de alsmaar toenemende innovatie en ontwikkeling van de technische industrie in Montreal. Hij zei Noord-Amerikaanse regionale president, Kasturi Rangan, "deze twee factoren waren de drijvende kracht achter onze beslissing."

"We heten Pole to Win hartelijk welkom in Montreal, dat ons hele ecosysteem voor videogames zal ondersteunen", zegt Hubert Bolduc, President en CEO van Montreal International. "De videogamebranche in Quebec heeft sinds 42 een fenomenale 2015-groei doorgemaakt in het aantal bedrijven. 'S Werelds grootste producenten van videospellen hebben de stad gemaakt voor zijn creatieve, levendige en artistieke cultuur, waardoor het de 5 de grootste wereldwijde hub en het beste Canadese videogamecentrum is. "

De site in Montreal biedt Quality Assurance, Customer Service, Engineering en Translation. Met vloeiende agenten in meer dan 30-talen, is PTW in staat om naadloze meertalige vertalingen, culturalisering en linguïstische kwaliteitsborging te bieden voor software en interactieve entertainmentcontent. Het team kan verkoopbare oplossingen bieden aan klanten van elke omvang.

"PTW heeft al het leven van een miljard gamers wereldwijd geraakt door ons werk. We zien de opening van onze nieuwe vestiging in Montreal als een mogelijkheid om de verhalen van onze klanten naar de wereld te blijven brengen, "concludeerde Kirkham.

Over Pole To Win International

Pole To Win International, Inc. (PTW) is marktleider op het gebied van games, digitaal entertainment en interactieve mediaoplossingen met 16-kantoren in 10-landen over de hele wereld. Ons dienstenaanbod omvat kwaliteitsborging, lokalisatie, klantervaring, engineering- en ontwikkelingsdiensten en audioproductiediensten. Pole To Win Co, Ltd en PTW bieden samen 25-jarenervaring en de infrastructuur om ondersteuning op maat voor projecten en klanten van elke omvang te creëren.

PTW is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde holding die is opgericht in 2016 onder de paraplu van Poletowin Pitcrew Holdings, Inc. dat als 1 is genoteerd aan de 3657-sectie van de Tokyo Stock Exchange. POLE TO WIN is een geregistreerd handelsmerk van Pole To Win Co., Ltd. in Japan en andere landen. Alle rechten voorbehouden. Ga voor meer informatie naar https://www.ptw.com/

Blijf in contact met PTW Facebook, Twitter als LinkedIn.

Over Montréal International (www.montrealinternational.com)

Montréal International is een non-profitorganisatie die wordt gefinancierd door de particuliere sector, de regeringen van Canada en Quebec, de Communauté métropolitaine de Montréal en de stad Montréal. Het mandaat is om buitenlandse investeringen (bedrijven en startups), internationale organisaties, geschoolde werknemers en internationale studenten naar Groot-Montreal aan te trekken en te behouden door ondersteunende diensten aan te bieden die zijn afgestemd op hun behoeften.

Over Investissement Québec (www.investquebec.com/quebec/en/)

De missie van Investissement Québec om de groei van de investeringen in Québec te bevorderen, en zo bij te dragen aan de economische ontwikkeling en het scheppen van banen in elke regio. De Corporation biedt bedrijven een volledig scala aan financiële oplossingen, waaronder leningen, leninggaranties en beleggingen in aandelen, om hen te ondersteunen in alle stadia van hun ontwikkeling. Het is ook verantwoordelijk voor het beheer van belastingmaatregelen en prospectie voor buitenlandse investeringen.

Contacten

Medienkontakte:
Allison DeLeo
Racepoint Global voor Pole To Win International
Telefoon: + 1 (415) 694-6700
ptw@racepointglobal.com

Céline Clément
Hoofd Marketing & Communicatie, Montréal International
celine.clement@mtlintl.com
Isabelle Fontaine
Senior Director, Public and Government Affairs, Investissement Québec
isabelle.fontaine@invest-Québec.com

Bron BEDRIJFSDRAAD