Disney Animation Studios is klaar om zijn eigen te produceren tweede kort in virtual realityEen vliegerverhaal, op de SIGGRAPH-conferentie in Los Angeles deze maand.

Na het debuut van hun eerste korte VR, cycli, op dezelfde conferentie vorig jaar, zal Disney Animation Studios te zien zijn Een vliegerverhaal alle SIGGRAPH 2019 bij de sectie "Theater VR" van de beurs. Het evenement wordt gehost door de 28 juli op de 1 augustus, in het Los Angeles Convention Center.

Kite's Tale

Volgens Disney, Een vliegerverhaal "combineert een klassieke stijl van hand tekenen met de nieuwste innovaties op het gebied van virtual reality om het extravagante verhaal van twee vliegers te vertellen; een speelse puppy (met een kwispelende staart) aan de ene kant en een indrukwekkende draak aan de andere kant, die botsen, ineenvloeien maar vooral ze moeten leren om met elkaar te leven, afhankelijk van de wind van het lot. '

De short wordt geregisseerd door Bruce Wright, die al meer dan 20 jaar met Disney heeft gewerkt en onder meer heeft geproduceerd (en produceert), Ralph Killer, Big Hero 6 Frozen 2.

Een vliegerverhaal werd bedacht door het programma Kortsluiting, waarmee ze door loting worden getrokken en getransformeerd in korte projecten die zijn ontworpen door dezelfde mensen in de studio's.

Ondanks de korte debuten op de SIGGRAPH-conferentie, is het niet duidelijk of en wanneer deze beschikbaar zal zijn voor het publiek. cycli, gepresenteerd in de 2018, is nog niet vrijgegeven, bijvoorbeeld.