MUMBAI, India- (BUSINESS WIRE) -#whatwillyoustandfor-Memesys Culture Lab, de studio achter de veelgeprezen politieke thriller, Een onbeduidende man, is gelanceerd SHASN, een bordspelpoging om onze gebroken politieke gesprekken te herstellen. Met tientallen jaren ervaring in film, VR en documentaire film markeert SHASN Memesys 'inval in interactieve media. de filmische trailer van de vorige week gelanceerde game, en de Kickstarter-campagne want SHASN is nu live.


SHASN belooft een meeslepende, rollenspelervaring te bieden waarbij elke speler de mantel van een politicus kiest tijdens een verkiezing met hoge inzetten. Door de beproevingen en beproevingen van een echte grassroots-campagne te verdoezelen, biedt SHASN de virtuele ervaring om een ​​politicus ter plaatse te zijn.

"SHASN begon mijn poging tot mijn eigen politieke gesprekken en het werd mijn strategie voor een meer zinvolle betrokkenheid bij mijn vrienden over politiek," zei schepper Zain Memon. "Ik ben ervan overtuigd dat SHASN zal resoneren met mensen die ons gebroken discours willen oplossen."

"SHASN is het beste ding over de Amerikaanse politiek in een zeer lange tijd," zei Stephen Gulik, Everything Board Games.

"Al de intriges, plotten, achterbakse, en de strategie van een feitelijke moordende verkiezing, down-to-size bordspel verminderd", zegt Nick Meenachan, Board Game Brawl.

Hoe het werkt

In SHASN nemen spelers de rol van politici op zich en eisen van de speler dat hij standpunten innam over verschillende dringende hedendaagse kwesties zoals wapenbeheersing en buitenlands beleid. Elke beurt moeten spelers deze politieke en ethische dilemma's beantwoorden om een ​​combinatie van vier in-game-middelen te verdienen: campagnegelden, media-aandacht, straatkracht en vertrouwen van het publiek.

Deze middelen worden gebruikt om kiezers te beïnvloeden en samenzweringen uit te lokken wanneer de spelers hun ideologieën opbouwen en de kaart strategisch besturen in hun zoektocht naar politieke overheersing. Een doortastend onderzoek naar macht, en degenen die het uitoefenen, SHASN deconstrueert ons democratisch systeem en benadrukt de leemtes die overbrugd moeten worden.

SHASN werd gemaakt door Zain Memon, mede-oprichter en COO van Memesys Culture Lab, en is in samenwerking geschreven met extra credits, een toonaangevende online opvoeder, evenals Bar 64 1, een futurist studie.

Meer informatie is te vinden op www.shasnthegame.com

Contacten

Zain Memon
zain@memesyslab.com

Bron BEDRIJFSDRAAD

Reacties

antwoorden