Su Epic Game Store de vlaag van vrije en na-games gaat door Torchlight vorige week is het aan de beurt Limbo.

Limbo is een 2D-platformer puzzel met een sterk karakter "proces en dood", Door dezelfde wil van de ontwikkelaars van Playdead. Juist voor dit onderdeel bevat het spel veel animaties die zijn gewijd aan de dood van het hoofdpersonage en de afbeelding in zwart en wit benadrukt alleen dit bijna lugubere karakter van het spel, tot het uiterste van horror, ook dankzij de zorg voor de typische geluidseffecten van het geslacht.

Een van de aspecten waarvoor in het verre 2010 Limbo de eenvoud van de besturing was een uitstekende kritiek van de kant van de operatoren in de sector, maar tegelijkertijd ook de verscheidenheid en complexiteit van de puzzels, beheerst door een zeer goed gemaakt systeem van fysica, waardoor het voor de speler moeilijk was om hetzelfde te exploiteren oplossing voor twee puzzels.

De game kan worden gedownload van Epic Game Store tot 25 juli.