MXGP 2019 zal worden uitgebracht op 27 augustus volgende voor: Playstation 4, pc en Xbox One. Bij het bedriegen van het wachten, kunt u het bewonderen twee nieuwe functies in feature trailer gepresenteerd door Milestone via zijn officiële kanalen. De eerste is de zogenaamde Track Editor dankzij welke je je circuit kunt maken, wordt de tweede genoemd waypoint, een soort free roaming waar checkpoints worden geplaatst op een pad dat op zichzelf is gecreëerd. Hier is het officiële persbericht van Mijlpaal:

 

 

 

MILESTONE ONTKENT DE FUNCTIETRAILER VAN MXGP2019 
Milestone heeft vandaag een gameplay-trailer uitgebracht met de Track Editor
en een geheel nieuwe manier, het Waypoint
 
Bekijk de video:
Milaan, 18 juli. Met een spannende nieuwe trailer, Mijlpaal presenteerde twee langverwachte functies van MXGP 2019: de Track Editor en een geheel nieuwe spelmodus, dewaypoint. 
Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise hebben spelers een Track Editor om hun favoriete nummer te creëren, volledig aangepast, met specifieke Motocross-modules. Maar dat is niet alles! Ze kunnen ook kiezen tussen verschillende locaties, allemaal met verschillende functies zoals bossen, woestijnen, riviera's en andere die kort na de D1 beschikbaar zijn. De tracks die door de spelers zijn gemaakt, kunnen met de community worden gedeeld om te concurreren met hun vrienden! Milestone toonde ook een nieuwe spelmodus genaamd waypoint. In de Playground, waar spelers vrij kunnen rondlopen, kun je met het waypoint je eigen routes ontwerpen en checkpoints op de grond plaatsen. Spelers kunnen hun creaties delen om de community uit te dagen! Eindeloze uitdagingen gegenereerd door gebruikers, om erachter te komen wie de koning van de speeltuin is! Wereldwijd beschikbaar 27 augustus voor PlayStation4Xbox One e Windows PC / STOOMMXGP 2019 sta spelers toe om met alle renners te rennen, de fietsen en de teamsop de hellingen van het 2019-seizoen. Volg ons op FacebookYouTubeInstagram voor de nieuwste updates en bezoeken Officiële site. Officiële hashtag: #MXGP2019