Meer dan 140 verleende en aangevraagde octrooien voor innovatie van gaming-controller

ATLANTA- (BUSINESS WIRE) -Scuf Gaming®, innovator en maker van high-performance gaming controllers, heeft met zijn bij het patent aangesloten Ironburg Inventions zijn internationale wereldwijde patentportfolio uitgebreid met een aantal door 14 verleende patenten in Europa. Deze aanvullende patenten brengen het totale aantal toegekend aan 91 wereldwijd en nog een aantal 55 lopende patentaanvragen.

De nieuwste patenten van Scuf Gaming breiden de internationale bescherming uit van de trigger stop-functies die effectief de vereiste functionaliteit zijn geworden voor exportprofessionals en concurrerende gamers. De patenten dekken ook nieuwere innovaties in het thumbstick-gebied die een grotere aanpassing mogelijk maken voor gebruikersvoorkeur en afspeelstijl. Met deze nieuwe patenten, heeft Scuf Gaming 42 nu Europese patenten verleend, die de innovatie in de markt voor gamecontrollers over het hele continent dekken.

"Na het creëren van de marktcategorie voor prestatiecontrollers in 2011", aldus Duncan Ironmonger, CEO en mede-oprichter van Scuf Gaming, "hebben onze gepatenteerde innovaties de prestaties van honderden gamers wereldwijd verbeterd." "SCUF-functies zijn de standaard geworden voor competitieve gameplay. Spelers eisen deze functionaliteit in hun controller. Dat is de reden waarom deze innovatie is gelicentieerd door talloze bedrijven, waardoor deze markt is gegroeid en prestatiebeheersing is toegevoegd aan een groter segment van gamers. "

Ga voor meer informatie over Scuf Gaming en de gepatenteerde innovatie naar: https://scufgaming.com/s/patents/.

Over Scuf Gaming

Scuf Gaming®, innovator en maker van krachtige gamecontrollers, biedt superieure accessoires en op maat gemaakte gamecontrollers voor consoles en pc's die worden gebruikt door professionele gamers en casual gamers. De SCUF-controllers zijn op maat gemaakt en bieden een op maat gemaakt ingebouwd ontwerp en vergroten het gebruik van de hand en verbeteren de gameplay. SCUF-controllerfuncties worden gedekt door door 91 verleende patenten en nog een aantal in behandeling zijnde applicaties van 55, met de nadruk op vier belangrijke gebieden van de controller: de back-controlfuncties, de triggercontrolemechanismen, het thumbstick-bedieningsgebied en de aan de zijkant gemonteerde configureerbare SaxTM knopplaatsingen.

Ga naar voor meer informatie over Scuf Gaming scufgaming.com of volg ons op Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Trekkenof Snapchat.

Contacten

Gregory FCA voor Scuf Gaming
Matt Fleischl, 610-228-2129
mfleischl@gregoryfca.com

Bron BEDRIJFSDRAAD