Zestien jaar na zijn debuut, WWE SmackDown! Hier komt de pijn blijft een van de worstelspellen meest populair en geliefd bij fans, en wordt nog steeds door velen beschouwd het beste hoofdstuk in de serie officiële WWE-titels. Voor degenen die nog een PS2 hebben, de retro-gaming met SmackDown! Hier komt de pijn het is nog steeds een optie - maar in de toekomst zou het ook voor alle anderen kunnen zijn, als we de release van een versie bevestigen remastered.

Om de speculaties te beginnen was Bryan Williams, die de rol van Game Design Supervisor bij Yuke's vervult, de ontwikkelaars die zorgen voor de officiële WWE-spellen. In een tweet, Williams zei dat hij een zes uur durende vergadering met zijn collega's had om een ​​te bespreken mogelijk toekomstig project waarvan de details niet werden bekendgemaakt. Maar Williams voegde eraan toe dat de deelnemers de hele dag door veel speelden SmackDown! Hier komt de pijn.

We kunnen uitsluiten waar Williams naar verwees WWE 2K20 - tenslotte is videogame geen mogelijkheid, maar een project dat al in ontwikkeling is. Natuurlijk is het mogelijk dat Yuke's wil werken aan een moderne titel van een andere soort, en dat SmackDown is hersteld voor inspiratie - maar de andere mogelijkheid is dat de geliefde videospel een versie krijgt remastered speelbaar op hedendaagse platforms. We moeten gewoon wachten om erachter te komen - en misschien, in de tussentijd, stof af van de PS2.