Toen we dat ontdekten Keanu Reeves zou zijn geweest in Cyberpunk 2077, game ontwikkeld door CD Project RED, we waren allemaal behoorlijk blij. En als hij erin was geweest Death Stranding?

Tijdens het Comic-Con van San Diego, Hideo Kojima kwam op het podium om te vertellen hoe oorspronkelijk werd voorgesteld om Keanu Reeves in zijn spel te laten verschijnen, maar hij gaf de voorkeur aan de Deense acteur Mads Mikkelsen. De aanbeveling over Reeves kwam van zijn vriend (en een lid van de Death Stranding-cast) Nicolas Winding Refn, die Heartman speelt.

Kojima heeft urenlang Mikkelsen gevierd en praat over hoeveel hij zichzelf als een goede acteur beschouwt. Het lijkt daarom duidelijk dat de band tussen de auteur en de acteur nu is geconsolideerd. Reeves stond echter niet met lege handen, omdat hij werd aangeworven door Project RED CD. We kunnen niet wachten om de interpretaties van de twee acteurs in de respectieve games te zien waarin ze zullen verschijnen!