Rainbow Six Quarantine, The volgend hoofdstuk coöperatie in stemrecht di Rainbow Six, moet vóór de einde van het boekjaar, volgens de CEO van Ubisoft, Yves Guillemot. Dit betekent een publicatiedatum voorafgaand aan de maand April 2020.

Er is niet veel bekend over Rainbow Six Quarantine, dat was geweest aangekondigd op de E3 2019. De game wordt een PvE-coöperatie die zich afspeelt tijdens een epidemie van een zombievirus, en zullen verschillende elementen van opnemen gameplay al gezien in Rainbow Six uitbraak. oorspronkelijk Rainbox Six Quarantine het was gepland voor "2020 start" en de woorden van Guillemot bevestigden deze versie zeker. De Ubisoft-kalender voor de eerste maanden van de 2020 is echter behoorlijk volmet Goden en monsters uitgaande 25 februari, e Watch Dogs Legion om de 6 maart te volgen. Dat kunnen we dus verwachten Rainbow Six Quarantine aankomen in januari of begin februari, of misschien eind maart. In ieder geval mist het niet veel.

Terwijl we wachten op meer informatie over het spel, kunnen we het wachten voor de gek houden met de trailer die wordt gebruikt voor de E3-presentatie.