Un persbericht van Koch Media laat ons er een zien verdieping per quanto riguarda il vechtsysteem di Oninaki.

Met deze nieuwe trailer kun je meer leren over het vechtsysteem met Oninaki Daemons. Daemons zijn een integraal onderdeel van de strijdvaardigheden van de Kagachi Watcher: elke Daemon biedt verschillende vaardigheden en upgrades. Naarmate je hoger komt, worden de Daemons krachtiger, verwerven ze nieuwe vaardigheden, upgrades en aangepaste wapens. Verander de verschillende Daemons in realtime tijdens gevechten, vol actie, zoals in geen enkele andere RPG.

De nieuwe actie-RPG Oninaki vertelt het verhaal van een Watcher die de taak heeft het leven na de dood te beschermen. Met spannende hack en slash-stijl gevechten en een diepe aanpassing van je daemons en wapens, zal ONINAKI je verbazen met zijn grote verscheidenheid aan inhoud. Ontdek een unieke actiegame, gecombineerd met een diep en fascinerend verhaal.