Astrale keten, de laatste poging van Platinum Games, is nu een maand na zijn exclusieve aankomst Nintendo Switch.

De makers van Bayonetta e Nier: Automaten, games waarvan Astrale keten kost veel handen, ze hebben een nieuwe trailer uitgebracht, die gezien de duur van meer dan negen minuten, om de trailer te bellen nogal simplistisch is, omdat het een echte inleiding tot het spel is.

In feite worden in deze video de incipit van het verhaal van getoond Astrale keten en dan gaan we verder met de basis van gevechten, met scènes waar we melee-wapens, geweren en zelfs de oproep van onze "Legioen“, Een fundamenteel kenmerk in deze nieuwe titel.

Het gebruik van Legioen het is belangrijk omdat het mogelijk is om het te gebruiken om de vijanden af ​​te leiden en ons de mogelijkheid te geven om te genezen, zoals je kunt zien in de video of de kettingen gebruiken om de vijanden te blokkeren, af te weren of te groeperen.

Er zijn ook gesynchroniseerde aanvallen, die ongeveer werken als de "Witch Time" van Bayonetta, alleen dat in plaats van de tijd te vertragen, ze ons in staat stellen verwoestende aanvallen uit te voeren.

In de trailer kunt u ook de verschillende 5-soorten Legion zien, waardoor we een globaal overzicht krijgen van wat we kunnen verwachten Astrale keten.