REDMOND, Wash. - (BUSINESS WIRE) - Nintendo-fans zullen veel plezier beleven aan de Evolution Championship Series (EVO) Dit is het eerste jaar dat de Super Smash Bros. Ultimate spel voor de Nintendo Switch 4, zondagavond, systeem zal te zien zijn op EVO, en zal de laatste wedstrijd op het hoofdpodium zijn

Nintendo is ook de winnaar van het Super Smash Bros. Ultimate Online Open 2019-toernooi in juni om deel te nemen aan EVO. Spelers RamonM64, Wisdom, Seth en Heeew versloegen alle online concurrenten en zullen nu hun vaardigheden matchen met andere topspelers bij EVO.

Bovendien zal Nintendo op de eerste twee dagen van EVO (augustus 2-3) een stand hebben op de showvloer genaamd Nintendo Zone, waar bezoekers een pauze kunnen nemen van de actie en de Super Mario Maker 2, Tetris® 99 en het Super Smash Bros. Ultimate spellen voor Nintendo Switch. De Nintendo Zone staat open voor iedereen die naar EVO gaat, en iedereen die een bezoek brengt, kan een aantal herdenkingsartikelen ontvangen zolang de voorraad strekt, zoals een Super Smash Bros. Ultimate pin of een Nintendo Switch-draagtas en andere leuke Nintendo-items.

Bezoek voor een overzicht van Nintendo-evenementen https://events.nintendo.com/.

Opmerkingen voor redacteuren: Nintendo-persmateriaal is beschikbaar op http://press.nintendo.com, een met een wachtwoord beveiligde site. Om u aan te melden, registreer u op de site.

Contacten

Eddie Garcia
Golin
213-335-5536
egarcia@golin.com

Katerina Prodromou
Golin
212-373-6087
kprodromou@golin.com

Bron BEDRIJFSDRAAD