In de afgelopen uren Activision heeft de details onthuld voor de volgende patch die eraan komt Crash Team Racing Nitro-gevoed, waarmee een nieuwe wordt geïntroduceerd Prestorische Grand Prix, maar die ook zal worden geïntroduceerd microtransacties met echt geld. De game zit ongetwijfeld vol cosmetica om uit te rusten voor voertuigen of personages, en volgens Activision de mogelijkheid om de te kopen Wumpa-munten met echte valuta zal het diegenen vergemakkelijken die eerst de inhoud willen ontgrendelen, maar zullen de belangrijkste aspecten van de titel niet beschadigen.

I Wumpa-munten in feite blijven deze ook verkrijgbaar via de aanbestedingen en de microtransacties ze zullen alleen een snelkoppeling zijn voor diegenen die niet van plan zijn om "boerderij" te besteden om een ​​bepaald accessoire te verkrijgen.