Activision onthulde via een persbericht enkele details van het tweede vrije seizoen van Crash Team Racing Nitro-gevoed de Grand Prix: Back N. Time die zijn beschikbaar vanaf 2 augustus. Laten we in detail bekijken wat het is:

De augustus 2, Crash Team Racing Nitro-Fueled keert terug naar de prehistorie met de release van het tweede gratis Grand Prix-seizoen: Back N. Time.

Het lijkt erop dat Cortex de knop al een tijdje te lang ingedrukt houdt en de babyversies van Crash en Coco heeft gemaakt, twee nieuwe personages die dit seizoen in de Pit Stop verschenen! Maar laat je niet misleiden door fopspenen, Back-N. Time of Grand Prix biedt ook de mogelijkheid om in de Pit Stop de kart te ontgrendelen die is omgezet in een tijdmachine Probulot 2000, de geliefde kart van Crash Tag Team Racing. Spelers zullen 18 nieuwe items krijgen door de uitdagingen te voltooien en hun Nitro-meter te vullen. Onder deze prijzen zal er een nieuwe racer zijn, Baby T., het geliefde personage van Crash Bandicoot 3: Warped.

Nieuwe skins, zoals Mad Scientist Crash, Sabertooth Pura en Stone Age N. Tropy (om er een paar te noemen), zullen verkrijgbaar zijn bij de Pit Stop. Er zullen manieren zijn om tegenstanders op het hele circuit te intimideren dankzij nieuwe kart-aanpassingselementen zoals de vlammende Lave Rock Wheels. Je voelt bijna de hitte van deze primitieve slechteriken!

Last but not least heeft Beenox zichzelf overtroffen met het nieuwe Prehistoric Playground-nummer. Prehistoric Playground zal de racers neerhalen in een epische wereld met Jura-achtige planten, gewelddadige geisers die exploderen vanaf de grond, grotten met mysterieuze ontwerpen op de muren, en natuurlijk gigantische dinosaurussen die over de kaart zwerven! Met de introductie van de Grand Prix heeft Crash Team Racing Nitro-Fueled een nieuw kanaal gecreëerd voor contentlevering en het frame voor de nieuwe kartracers die eraan komen.